SanakirjaVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatBlogit
Televisio

Onko sinulla ikävä tätä koirulia? - Ei hätää, Äijä-koira ja Eränkävijät palaavat telkkariin

26.9.2019 klo 9:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Eränkävijöiden uudet jaksot starttaavat.

Eränkävijät

Äijä-koira ottaa iisisti Käsivarren erämaassa. Yle Kuvapalvelu


Kultainen Venla -palkinnoilla ansioitunut Eränkävijät-sarjan neljäs tuotantokausi tuo mukanaan uusia päähenkilöitä, harvinaisia eränkäynnin kohteita ja eränkäyntiä lasten näkökulmasta. Elämäntavan elinehto on edelleen riista- ja kalakantojen suojelu.Akin ja Äijän jäädessä seikkailemaan Kilpisjärven ruskaan tuttuihin maisemiin Emilia ottaa elämässään ison askeleen. Sarjan aikana mm. ihaillaan Kilpisjärven ruskaa, hypätään syvälle Vienan Karjalan erämaihin ja seurataan myös aikuiseksi metsästyskoiraksi kasvanutta Hopia, jolle itselleen aiotaan jo hankkia pentuja.


Eränkävijät

Emilia Laitinen, Aki Huhtanen ja Äijä-koira Käsivarren erämaassa. Yle Kuvapalvelu


Eränkävijät uusissa jaksoissa on mukana vanhoja tuttuja ja uusi päähenkilö Aleksi Klytseroff. Aleksi on rakennusalalla työskentelevä nuorimies Oulusta. Aleksin ja hänen kaveriporukkansa yhteinen intohimo on lohen perhokalastus.


Lähes kaikki vapaa-aika kuluu jollain tapaa harrastuksen parissa, oli kyse sitten itse kalastuksesta tai esimerkiksi perhomateriaalien värjäämisestä. Kauden aikana katsojat pääsevät mukaan porukan hopeakylkien kalastusreissuille pitkin Skandinaviaa.


Eränkävijät

Eränkävijät-jengi. Takarivi vasemmalta: Aleksi Klytseroff, Manu Soininmäki ja Antti Kokko. Eturivi vasemmalta: Riikka Aaltonen, Emilia Laitinen, Äijä, Aki Huhtanen ja Ari Turunen. Yle Kuvapalvelu


Kausi 4. 1/12. Riikka korkkaa kalastuskauden matkaamalla tuntemattomaan. Aleksi Klytseroff suuntaa Ruotsin lohijoille Akin ja Emilian seikkaillessa pohjoisempana. Ari opettaa tyttärelleen eräelämää.


Eränkävijät starttaa Yle TV1:llä su 29.9. klo 18.15

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiAsiasanat: Eränkävijät
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat