Televisio

Onko Jiri suosittu? Ihmettelee Salkkarit-tähti

9.12.2018 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Salkkarit-Jiriä esittävä näyttelijä Mikko Parikka on kasvanut aikuiseksi yhdessä roolihahmonsa kanssa. Vaatimaton mies on epäuskoinen hahmonsa suosiota.

Salatut elämät

Jiri Viitamäki on perustanut Café Moosen. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


- Onko Jiri suosittu? Toivottavasti! Uskon, että Jiristä tykätään, koska hän on helposti lähestyttävä. Vaikka Jirillä on ollut kovia käänteitä, hän on pysynyt aitona, omana itsenään. Jiri on tavis, eikä mikään pellenenä päässä pyörivä hassuttelija.


Mikko Parikka oli parikymppinen aloittaessaan Salkkareissa ja samassa elämänvaiheessa kuin roolihahmonsa.

- Olin 20-vuotiaana aika huoleton, huominen ei painanut. Mietin, mitä lähden opiskelemaan. On ollut tosi palkitsevaa, että on saanut kulkea Jirin kanssa pitkän matkan ja kasvaa yhdessä.


Huoleton maailmanmatkaaja-Jiri asettui Pihlajakadulle, tuli suhdekuvioita ja vakavampia tarinalinjoja. Jiri kasvoi aikuiseksi. Miten kävi Mikon?

- Salkkareihin tulin aluksi 4 kk työpestiin ja nyt olen ollut mukana jo lähes kymmenen vuotta. Täältä löytyi vaimo ja nyt meillä on lapset. Elämä on mennyt Salkkareiden kanssa mukavasti käsi kädessä.Salatut elämät

Sara Parikka on Salkkarit-Peppi, oikeassa elämässä Mikko Parikan vaimo. Kuva: MTV3.


Parikka on naimisissa sarjassa Peppiä näytelleen Sara Parikan (os. Säkkinen) kanssa. Heillä on kaksi lasta: Matilda ja Mimosa.

- Kotona voin puhua Salkkareiden työpäivästä. On ihan eri asia käsitellä tällaista erikoista työtä, kun vaimo ymmärtää, eikä tarvitse avata auki kaikkea. Voin puhua vaikka kamerateknisestä ongelmasta tai muusta kuvauksiin liittyvästä. Mutta kyllä meillä on ihan oma elämä Salkkareiden ulkopuolella, Mikko Parikka naurahtaa.


Salatut Elämät juhlii 20-vuotistaivaltaan tänä kautena. Salkkareiden virallisia synttäreitä vietetään 25.1.2019.


Salatut elämät MTV3 arkisin klo 19.30.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat