BlogitVaihtoautotTV-ohjelmatTV-tietovisaTietovisatSanakirja
Televisio

Oliko tämä hitti vai huti? Siipan saappaissa reality-sarja loppuu - Yksi kiistanaihe ylitse muiden

16.4.2020 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Siipan saappaissa -kausi päättyy ja vikassa jaksossa saappaita vaihtavat kauneusalan yrittäjä ja palomies-ensihoitaja.

Siipan saappaissa

Laura ja Petri vaihtavat rooleja Siipan saappaissa -ohjelman kauden viimeisessä jaksossa. Kuva: MTVSiipan saappaissa on Suomessa kehitetty realityformaatti, jossa pariskunnat pistetään todelliseen testiin. Olemme päässeet kauden aikana näkemään, mitä tapahtuu, kun puolisot saavat (tai joutuvat) ottamaan toistensa työt ja harrastukset hoitaakseen. Myös kotityövastuut on vaihdettu päikseen. Kuvausryhmä on seurannut tiiviisti pariskuntien elämään töissä - ja kotona.


Ohjelmassa yhdeksi yleisimmäksi teemaksi on noussut työnteon määrä. Kummastakin tai jommasta kummasta puolisosta on tuntunut, että hän tekee enemmän kotitöitä ja tämä on aiheuttanut kränää puolisoiden välillä. Ohjelma on voinut avata silmät sekä omaan, että toisen tilanteeseen ja nähdä sen uudesta kulmasta. Luultavasti keskustelua on virinnyt myös kotisohvilla puolisoiden välille.Siipan saappaissa

Tuija Pehkonen on tuttu ääni radiosta ja tv:stä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Tuija Pehkonen on juontanut ohjelmaa hyvinkin inhimillisellä otteella. Hän on tuntunut todellakin haluavan, että pariskunnat löytäisivät rauhan ja harmonian parisuhteessaan. Siinä on ollut tavoitteena paitsi auttaa pareja ymmärtämään, miksi toinen toimii niin kuin toimii - niin olemaan jatkossa paremmat puolisot toisilleen.


Kauden viimeisessä jaksossa kauneusalan yrittäjä Laura ja palomies-ensihoitaja Petri päättävät ottaa haasteen vastaan ja vaihtaa rooleja päittäin. Kuinka boheemin Lauran käy paloasemalla? Entä Petrin muotikuvauksissa?


Siipan saappaissa kauden päätösjakso MTV3 torstaina klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat