TV-ohjelmatTietovisatSanakirjaBlogitVaihtoautotLeffatietovisa
Televisio

Oletko kokeillut näitä hauskoja juhannustaikoja? - Yötön yö kutsuu tekemään lemmenmagiaa

21.6.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Nauris.fi toivottaa kaikille ystävilleen ihanaa juhannusta!

Juhannus

Kuvituskuva, Pixabay


Perinteiset juhannustaiat kuuluvat juhannuksen viettoon kuin kinkku joulupöytään. Yötön juhannusyö ja neitseellinen luonto kutsuvat tekemään lemmentaikoja. Varmuutta taikojen onnistumisesta ei toki ole, mutta ne tarjoavat hauskaa ajanvietettä. Ja kyllähän pieni hulluttelu on aina paikallaan!


Juhannus

Kuvituskuva, Pixabay


Vaatteet pois ja alastomana kivelle. Jos keskiyöllä seisoo järven tai meren rannalla kivellä alasti, voi nähdä veden pinnalla tulevan puolison kuvan. Jos järveä tai merta ei ole lähellä, ei hätää. Puolison kuvajaisen voi nähdä myös kaivosta, lammesta tai lähteestä - ehkäpä jopa vedellä täytetystä tiskialtaasta.


Juhannus

Kuvituskuva, Pixabay


Kukat tyynyn alle ovat klassikko. Kun yhdeksän itse kerättyä kukkaa pistetään yöksi tyynyn alle, niin neito näkee tulevan sulhonsa unessa. Kukkien pitäisi perimätiedon mukaan olla kerätyt yhdeksältä eri niityltä, mutta se on ainakin kaupunkiolosuhteissa hankalaa, joten tässä kohtaa voi varmasti oikaista. Samaan syssyyn kannattaa kieriskellä Aatamin ja Eevan asussa kasteisella niityllä, sillä se lisää huimasti naimaonnea.


Käki kukkuu siellä. Juhannusyönä kannattaa kuunnella käen kukuntaa. Yhtä monta kertaa, kun käki kukkuu, kuluu vuosia sulhon löytämiseen. Mutta, jos käki ei kuku ollenkaan, tulee sulhanen jo samana vuonna. Joten ehkä sitä käkeä ei kannatakaan kuunnella niin tarkasti.


Nämä taiat koskevat tietenkin neitojen lisäksi myös herroja ja miehiä, naisia, eronneita, karanneita ja kaikkia rakkautta halajavia!

Asiasanat: Juhannus
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat