SanakirjaTV-ohjelmatBlogitTietovisatLeffatietovisaVaihtoautot
Televisio

Olet mitä syöt -julkkikset visusti piilossa - Pippa Laukka paljasti somessa, että kuvaukset alkaneet

1.6.2020 klo 13:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka vaihtoi sairaalalookin Olet mitä syöt -kuvausmeikkiin, kampaukseen ja vaatteisiin.

Pippa Laukka auttaa julkkiksia elämäntaparemontissa Olet mitä syöt -ohjelmassa. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiHyvinvointilääkäri Pippa Laukan vetämä Olet mitä syöt -ohjelman kuvaukset ovat käynnistyneet. Pippa Laukka julkaisi Instagram-tilillään kuvan itsestään ja kertoi saapuneensa kuvauksiin rankan sairaalavuoron jälkeen:


-Viikko alkaa Olet mitä syöt-kuvauksilla. Lauantaina ja sunnuntaina yhteensä 20h päivystystä (kyllä, nukuin välissä) ja pitkät vuorot tuntuu kropassa ja näkyy peilissä. Viikonlopun vietin vihreissä ”scrubseissa”” eli sairaalatamineissa. Nyt vähän eri look. Olen kiitollinen ja etuoikeutettu päästessäni huippuammattilaisten laitettavaksi. Eilisen potilaat ja työkaverit päivystyksessä eivät taatusti tunnistaisi tämän näköisenä. #oletmitäsyöt #OMS #mtvviihdyttääPippa Laukka on tehnyt korona-aikaan vuoroja sairaalassa ja tältä hänen työlookinsa on näyttänyt:Olet mitä syöt -ohjelman uudella kaudella nähdään 11 erilaista elämäntaparemonttia ja 11 julkkista. Julkkiksia ei ole vielä paljastettu suurelle yleisölle, joten Laukankaan kuvassa heitä ei näy.


Uudella kaudella pyritään löytämään mm. vastauksia, miten saada pitkäaikainen ylipaino kuriin ja miten terveellistetään syömistä, jos taustalla on syömishäiriö.


Olet mitä syöt uusi starttaa MTV3:lla syyskuussa ja edellisen kauden uusinnat alkavat Avalla ke 10.6.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Asiasanat:
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat