Televisio

Oi, ihanat Jaime & Claire Fraser Outlander-Matkantekijä kulisseissa - Ilouutinen sarjan faneille

26.3.2019 klo 11:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Matkantekijä on uinut väkevyydessään monen sydämeen meillä ja maailmalla.

Outlander - Matkantekijä

Claire (Caitriona Balfe) ja Jamie (Sam Heughan) rennoissa tunnelmissa sarjan kulisseissa. Yle Kuvapalvelu


Kirjailija Diana Gabaldonin romaaneihin perustuva amerikkalais-britti-sarja Outlander, Matkantekijä, on valloittanut miljoonien ja taas miljoonien katsojien sydämet ympäri maailman.


Outlander - Matkantekijä on romanttisia, jännitys- ja fantasia-aineksia sisältävä tv-sarja, jossa punaisena lankana on naisen ja miehen rakkaustarina. Se on tarina rakkaudesta, joka ylittää monet esteet - ja aikakaudet. Sarja on suosittu romanttisten kohtausten lisäksi hyvinkin karismaattisten näyttelijöiden - ja erityisesti kahden päähenkilön - ansiosta.


Outlander - Matkantekijä

Sam Heughan on saanut iskua, kuva sarjan kuvauksista. Yle Kuvapalvelu


Sam Heughan (Jamie Fraser) on skottilainen näyttelijä, joka on syntynyt v. 1980. Luonnostaan mies on blondi, mutta hänen esittämänsä Jamie Fraser on "ginger". Rauhallinen tyyli, voimakas habitus, uskollisuus ja hellyys saavat sydät väräjämään. Haittaa ei ole myöskään Heughanin 191 cm pituudesta ja raamikkaasta vartalosta.



Outlander - Matkantekijä

Caitriona Balfe valmistautuu kuvaukseen ja puvun istuvuutta viimeistellään. Yle Kuvapalvelu


Caitriona Balfe (Claire) on v. 1979 syntynyt irlantilainen näyttelijä. Hän on näyttävä nainen 175 cm pituudessaan. Uransa alussa Balfe teki töitä mallina mm. muodin huippubrändeille, kuten Louis Vuitton, Chanel, Dolce & Gabbana ja Givency. Hän on kosmopoliitti, joka on asunut mm. New Yorkissa, Pariisissa, Lontoossa, Tokiossa ja Los Angelesissa.


Yhdessä Claire ja Jamie muodostavat tiiviin liiton, jossa taistellaan ja ollaan valmiita menemään vaikka läpi harmaan kiven rakkauden puolesta. Ja tosiaan mennäänkin, kun Claire tekee aikamatkaa v. 1945 vuoteen 1743. Myös fyysistä läheisyyttä on runsaasti - ja intiimejä kohtauksia myös näytetään tv-sarjassa.


Outlander - Matkantekijä

Kuva sarjan kulisseista. Sam Heughan odottaa kuvauskomentoa vesitihkussa. Yle Kuvapalvelu



Outlander - Matkantekijä

Caitriona Balfe ja Rollo kuvaustauolla. Yle Kuvapalvelu



Outlander - Matkantekijä

Kuva sarjan kulissien takaa. Sam Heughan, Caitriona Balfe ja Lauren Lyle valmiina kuvaukseen. Yle Kuvapalvelu


Kaudet 1-4 on esitetty Yle TV:llä ja nyt sarja on jäämässä tauolle. Sarjasta on tilattu tuotantokaudet 5 ja 6, joten saamme vielä nauttia tulevaisuudessa tästä laatusarjasta!


Kausi 4, 13/13. Sanansa mittainen mies. Viikkojen etsinnän jälkeen Claire, James ja Ian saavuttavat mohawkien leirin, jossa Roger on vankina. Onnistuuko vaihtokauppa? Briannan synnyttämisen aika tulee - jääkö hän yksin vauvansa kanssa?


Outlander - Matkantekijä Yle TV1:llä ke 27.3. klo 22.15.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi


Lähde: IMDb, Starz



Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat