Televisio

Oho! Uudessa reality-sarjassa tehdään vauva tuntemattoman kanssa-Tästä riittää kahvipöydissä juttua!

20.11.2019 klo 10:55  Kirsti Kurki-Myllymäki

"Lapsi tuntemattoman kanssa" tuo suurelle yleisölle tunnetuksi käsitteen kumppanuusvanhemmuus. Mitä sinä tekisit, jos elämäsi suurin unelma olisi saada lapsi, mutta viereltäsi puuttuisi kumppani?

Lapsi tuntemattoman kanssa

Jenni Alexandrova juontaa uutta reality-sarjaa. Kuva: Nelonen

Jenni Alexandrovan luotsaama uusi realitysarja seuraa suomalaisten 25–45 -vuotiaiden sinkkujen ja lapsettomien naisten ja miesten yritystä saada oma lapsi toisen samassa tilanteessa olevan kanssa.


Kyseessä on maailmalla yleistyvä co-parenting eli kumppanuusvanhemmuus. Se tarkoittaa, että lasta toivovat sopivat keskenään lapsen hankkimisesta ja kasvattamisesta, mutta eivät lähtökohtaisesti asu yhdessä tai ole keskenään rakkaussuhteessa.Sarjassa lasta pyritään saamaan lähtemällä leirille, jossa ryhmä toisilleen tuntemattomia naisia ja miehiä viettää yhdessä muutaman päivän toisiinsa tutustuen. Tavoitteena on löytää leiriltä kumppani, jonka kanssa voisi sitoutua yhteiseen elämänmittaiseen vanhemmuuteen. Kumppanin löydyttyä lasta aletaan yrittää – kukin pari valitsemallaan tavalla.


Lapsi tuntemattoman kanssa on varmasti ajatuksia herättävä dokumentaarinen realitysarja, jossa päähenkilöt päästävät katsojat seuraamaan intiimiä ja monelle kipeääkin matkaa vanhemmaksi perinteisestä poikkeavalla tavalla.


Lapsi tuntemattoman kanssa alkaa Nelosella maaliskuussa.

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat