LeffatietovisaTV-ohjelmatTietovisatBlogitSanakirjaVaihtoautot
Televisio

Oh, wonderful! Rakastettu brittisarja Rimakauhua ja rakkautta palaa tv:seen tuorein jaksoin

7.4.2020 klo 9:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Rimakauhua ja rakkautta palaa tv:seen vielä kerran. Toistaiseksi viimeinen tuotantokausi alkaa.

Rimakauhua ja rakkautta

Rimakauhua ja rakkautta: Jenny (Fay Ripley), Pete (John Thomson), Karen (Hermione Norris), David (Robert Bathurst) ja Adam (James Nesbitt). Kuva: AvaRimakauhua ja rakkautta (Cold Feet) - tuo rakastettu brittisarja - palaa tv:seen tuorein jaksoin. Luvassa on uusi kausi ja kuusi jaksoa. Briteissä yhdeksäs kausi esitettiin tammi-helmikuussa 2020.


Viime kaudella Jenny (Fay Ripley) sai tietää sairastavansa rintasyöpää ja kävi kauden aikana läpi syöpähoitoja tukenaan miehensä Pete (John Thomson). Yhdeksännen kauden aluksi Jenny on käynyt onnistuneesti hoitonsa loppuun ja uusi elämänvaihe alkaa.


Tunteensa toisiaan kohtaan löytäneet ja myöntäneet Karen (Hermione Norris) ja Adam (James Nesbitt) ovat nyt avoimesti yhdessä. Kaksikon romanssissa on vielä muulle kaveriporukalle sulateltavaa, erityisesti Karenin ex-miehelle Davidille (Robert Bathurst).


Rimakauhua ja rakkautta

Ystävyskolmikko myötä- ja vastamäessä. Kuva: Ava


Yhdeksäs kausi on sarjasta tämän hetkisten tietojen mukaan toistaiseksi viimeinen. "Rimiksen" näyttelijäkaarti on tiedottanut yhteisesti sarjan jäävän nyt ansaitulle tauolle. Mutta kun aika on oikea, he mieluusti palaavat lämmittämään katsojien sydämiä. Ans kattoo, onko tämä vielä sitten kuitenkaan viimeinen kausi.


Rimakauhua ja rakkautta alkaa AVAlla tiistaina 7.4. kello 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat