Reseptit

Nyhtökaurawokki

Nyhtökaurawokki on niin hyvää, että vannoutuneemmatkin lihansyöjät antautuvat. Lisäksi ruoka valmistuu käden käänteessä.

Nyhtökaurawokki
15 minPaistinpannu, 6 hlölle

Ainekset

  • 250 griisinuudelia
  • 200 gthai wok -kasvikset
  • 1 rklöljyä
  • 200 gkiinankaalia
  • 240 gesim. Gold&Green Nyhtökauraa, tomaatti
  • 1limetti
  • korianteria hienonnettuna
  • Kastike
  • 2rklsoijakastiketta
  • 2rklvalkoviinietikkaa
  • 1rklsokeria
  • 1rklvettä

Valmistus

  • Keitä riisinuudelit ohjeen mukaan.
  • Valmista kastike: sekoita ainekset keskenään.
  • Kuullota wokkikasvikset pannulla öljyssä noin 2 minuuttia. Lisää kastike, pilkottu kiinankaali ja nyhtökaura. Lämmitä vielä noin 5 minuuttia.
  • Sekoita joukkoon nuudelit. Tarjoa wokin kanssa limetinlohkoja sekä tuoretta korianteria.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat