Reseptit

Nokkosletut

Nokkosletut syntyvät oman maan nokkosista. Kokeile rohkeasti ja yllätä pinaattilettuihin tottunut jälkipolvi!

Nokkosletut
1 h 10 min25 kpl

Ainekset

  • 1 lvettä
  • 7 dltuoreita nokkosia tai 2 dl ryöpättyjä
  • 5 dlmaitoa
  • 2kananmunaa
  • 1 tlsuolaa
  • 1 rklsokeria 
  • 2 rklöljyä
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • Paistamiseen:
  • öljyä

Valmistus

  • Kiehauta vesi kattilassa ja lisää nokkoset sekaan. Keitä muutama minuutti, valuta ja jäähdytä.
  • Hienonna nokkoset.
  • Sekoita kulhossa maito ja kananmunat. Lisää suola, sokeri, öljy ja vehnäjauhot. Sekoita taikinaksi. Lisää nokkoset.
  • Anna taikinan turvota 30-60 min.
  • Paista kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat