TietovisatLeffatietovisaBlogitSanakirjaTV-ohjelmatVaihtoautot
Televisio

Mitkä ovat Arto Nyberg -valtit? Suosikkiohjelma jaksaa ihastuttaa aina vaan ja jatkoa seuraa...

6.2.2020 klo 9:40  Kirsti Kurki-Myllymäki

Sunnuntainen keskusteluohjelma starttaa taas. Katso, ketkä istahtavat Arto Nybergin sunnuntaivieraiksi.

Arto Nyberg
Arto Nyberg -ohjelmassa on ajankohtaisia vieraita ja asioihin perehtynyt toimittaja. Kuva: Yle KuvapalveluArto Nyberg palaa uusin jaksoin tuttuun tapaan sunnuntaisin. Vuosi 2020 on Arto Nyberg -ohjelman seitsemästoista tuotantovuosi, mikä kertoo ohjelman suosiosta.


Mutta mitkä ovat Arto Nybergin valtit? Mielenkiintoiset, ajankohtaiset vieraat ovat varmasti yksi tärkein tekijä. Vieraat eivät ole kuitenkaan "vain" julkisuuden henkilöitä, heillä on aina oma tarinansa kerrottavana. Ja Nybergin lähes verkkainen haastattelutyyli antaakin vieraille mukavasti tilaa ilman hötkyilyä.


Studiossa vallitsee leppoisa, "sunnuntainen" ilmapiiri, jossa ikäänkuin jutellaan kavereiden kesken. Kamera ei hyppelehdi, rauhallinen kameratyö ovat raikas poikkeus tämän päivän usein nopeatempoisessa visuaalisuudessa. Arto Nyberg on kaikenkaikkiaan tuttu ja turvallinen ohjelma, joka ei ikinä yllätä ikävästi.


Arto Nyberg

Kevään ensimmäisessä Arto Nyberg -ohjelmassa haastateltavina mm. kuvan Sami Pirkola. Hän on sosiaalipsykiatrian professori, mutta myös Juliet Jonesin sydän-bändin kitaristi. Yle/Liisa AkimofVieraina ekassa jaksossa ovat Tero Vaara, Mari Rantasila ja Sami Pirkola. Vaara on Mamba-yhtyeestä tuttu lauluntekijä, joka on mm. kritisoinut julkisuudessa monikulttuurisuutta. Rantasila on näyttelijä, ohjaaja ja laulaja, jolta tulee alkuvuodesta ulos uusi albumi. Rantasila myös esiintyy Menopaussi-musikaalissa. Sami Pirkola puolestaan on sosiaalipsykiatrian professori, joka johti kansallisen mielenterveysstrategian luomista. Professori on myös biisintekijä ja Juliet Jonesin sydämen kitaristi.


Kevään aikana luvassa on nippu mielenkiintoisia sunnuntaivieraita, kuten näyttelijälegendat Seela Sella ja Esko Salminen, Volvo Markkasen poika Sakari Markkanen, näyttelijät Jaakko Saariluoma ja Olga Temonen sekä elämäkertansa julkaiseva suunnistuksen yhdeksänkertainen maailmanmestari Minna Kauppi.


Arto Nyberg Yle TV1 su 9.2. klo 18.45

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Asiasanat: Arto Nyberg
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat