TV-ohjelmatVaihtoautotSanakirjaTietovisatTV-tietovisaBlogit
Televisio

Mitkä eväät Maria Veitolalla on arvostella Tähdet, tähdet -esiintyjiä? - Veitola vastaa itse

30.3.2019 klo 11:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Maria Veitola paljastaa Nauris.fin haastattelussa, miksi hän on sopiva tuomari Tähdet, tähdet -kisassa.

Tähdet, tähdet

Maria Veitola on toiminut nuorempana vuosia dj:nä. Kuva: MTV3.


Maria Veitola herättää tunteita. Hän on tullut tutuksi nasevista kommenteistaan Tähdet, tähdet -kisassa ja napakasta haastattelutyylistään Enbuske, Veitola, Salminen talk show´ssa. Yökylässä Maria Veitola on saavuttanut hurjat katsojamäärät ja se on palkittu 3 kertaa Kultaisella Venlalla.


Tähdet, tähdet -kisassa hän tuomaroi yhdessä suomalaisen rock-musiikin vaikuttajan ja liikemiehen Juhani Merimaan ja Bauer Median luovan johtajan Ismo "Izmo" Heikkilän kanssa.


Tähdet, tähdet

Veitola myöntää, että hänet tunnetaan TV-maailmassa enemmän haastattelijana, eikä musiikin osaajana. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Kotikatsomoissa voidaan kysellä, että mitkä eväät Veitolalla on arvostella tiukkasanaisestikin Tähdet, tähdet -esiintyjiä? Tähän vastaa Maria Veitola itse:

-Tähdet, tähdet -kokemukseen antaa tarvittavat eväät lapsuuteni. Kävin musiikkiluokkaa, lauloin kuorossa, olen soittanut itse pianoa ja poikkihuilua. Olen myös toiminut nuorempana vuosia dj:nä.

-Ammatillisesti aloin tehdä musiikin kanssa töitä parikymppisestä Radio Cityssä, joka oli 80-luvulla kaupunkikulttuurin ydin Lepakkoluolassa. Kaikki toimittajat olivat musiikkitoimittajia, Veitola kertoo.


Tähdet, tähdet

Tuomarit Juhani Merimaa, Maria Veitola ja Izmo Heikkilä sekä juontaja Mikko Leppilampi ovat Tähdet, tähdet -ydinporukka. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Veitolalle juuri radiossa työskenteleminen on tuonut laajan kokemuksen musiikista.

-Olen työskennellyt myös Radio Helsingissä, jossa olen nyt sisältöjohtajana. Olen ollut aina radiossa töissä, ja siellä musiikin valitseminen ja musiikkijournalismi on yksi tärkeä syy olla olemassa. Olen sitä kautta aika hyvä musiikin tuntija, Veitola summaa.


Tähdet, tähdet MTV3:lla su klo 19.30.

Katso lisää Tähdet, tähdet ohjelma-aikoja Telsu.fistä.


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat