TietovisatSanakirjaBlogitVaihtoautotTV-ohjelmat
Televisio

Miten pärjää Anu Saagim? Katso, ketkä julkkikset mm. luovat lantaa uudessa tosi-tv-sarjassa - Farmi

19.8.2019 klo 11:30  Kirsti Kurki-Myllymäki

Kaksitoista julkkista ryhtyy hommiin Etelä-Savon maaseudulla. Se, mitä tapahtuu, nähdään ensi vuonna televisiossa.

Farmi

Kohukaunotar Anu Saagim on yksi kisaajista uudessa Farmi-ohjelmassa. Kuva: Nelonen Media


Farmi Suomi on uutuusohjelma, jossa 12 julkisuuden henkilöä irtautuu täysin modernin maailman mukavuuksista ja elää kotimaisella maatilalla entisajan malliin askeettisissa oloissa. Toki mukana on myös kisailua, sillä julkkikset ottavat mittaa toisistaan erilaisissa maatilanhoitoon liittyvissä kisoissa.Kuinka kaupunkilaisten, kaunotarten ja somenatiivien suut pannaan, kun käytöstä karsitaan lähes kaikki modernit apuvälineet, lapio painetaan lantaan ja maatilan raskaat työt tehdään käsi- ja jalkavoimin, vesi kannetaan kaivosta ja sähköäkin on käytössä lähinnä laitumen sähköpaimenessa? Entä Hotelli Helpotus? No, se löytyy tietenkin pihan perältä.


Farmi

12 julkkista suuntaa alkeellisiin oloihin Farmille uudessa tosi-tv-sarjassa. Kuva: Nelonen Media


12 julkkiksen porukka suuntaa kohti Pieksämäen seudulla sijaitsevaa Farmia ja katkaisee kaiken yhteyden ulkomaailmaan, sosiaaliseen mediaan ja muihin mukavuuksiin. Mukana kisassa ovat:


Missi ja malli Sara Chafak, ex-hiihtäjä Jari Isometsä, somepersoona Niko Saarinen, hallitseva Miss Suomi Alina Voronkova, kohukaunotar Anu Saagim, tubetähti Jaakko Parkkali, hiihtäjälegenda Juha Mieto, laulaja Katja Kätkä, räppäri ja tubettaja Seksikäs-Suklaa, myyntipäällikkö Riina-Maija Palander, maalivahti Noora Räty sekä ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen.


Farmi Suomi -kilpailun juontaa Selviytyjistäkin tuttu Juuso Mäkilähde.


Farmi Suomi perustuu ruotsalaiseen The Farm -menestysformaattiin, jota on tehty yli 50 maassa, ja tuotettu yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2001 alkaen.


Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa v. 2020.


Lähde: Nelonen Media
Asiasanat: Farmi
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat