SanakirjaVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitTietovisatLeffatietovisa
Televisio

Miten pärjää Anu Saagim ilman mukavuuksia? Suomalaisjulkkikset luovat lantaa, kun Farmi Suomi alkaa

19.3.2020 klo 10:15  Kirsti Kurki-Myllymäki

Farmi Suomi -realityssä 12 julkkista ryhtyy maalaistalon hommiin Etelä-Savon sydämessä. Se, mitä tapahtuu, nähdään tv:ssä.

Farmi Suomi

Kohukaunotar Anu Saagim on yksi uuden Farmi-ohjelman kisaajista. Kuva: Nelonen MediaFarmi Suomi on uutuusohjelma, jossa 12 julkisuuden henkilöä irtautuu täysin modernin maailman mukavuuksista ja elää kotimaisella maatilalla entisajan malliin askeettisissa oloissa. Toki mukana on myös kisailua, sillä julkkikset ottavat mittaa toisistaan erilaisissa maatilanhoitoon liittyvissä kisoissa.


Ohjelmassa farmilaiset saavat maatilan pehtoorilta päivittäin tehtäviä, joista suoriutuminen vaatii runsaasti "suo, kuokka ja Jussi" -asennetta. Mikäli tehtävä epäonnistuu, muuttuvat elinolot entistä alkeellisemmiksi. Farmin Pehtoori on paikallisen tilan vanha isäntä Terho Häkkinen. Hän on Farmin tietolähde ja tilalla tapahtuvien tehtävien tinkimätön tuomari.


Farmi Suomi

Anu Saagim, Juha Mieto ja Riina-Maija Palander rakennushommissa. Kuva: Nelonen


Tehtävien lisäksi farmilaiset joutuvat tiukoissa paikoissa kasvotusten toistensa kanssa: He nimeävät joka viikko kaikkien läsnäollessa kaksi kilpakumppania kaksintaisteluun, jonka hävinnyt farmilainen lähtee maitojunalla kotiin. Lopulta jäljellä on vain yksi Farmi Suomi -voittaja - ja 30 000 euroa rikkaampi.


Kuinka kaupunkilaisten, kaunotarten ja somenatiivien suut pannaan, kun käytöstä karsitaan lähes kaikki modernit apuvälineet, lapio painetaan lantaan ja maatilan raskaat työt tehdään käsi- ja jalkavoimin, vesi kannetaan kaivosta ja sähköäkin on käytössä lähinnä laitumen sähköpaimenessa? Entä Hotelli Helpotus? No, se löytyy tietenkin pihan perältä.


Farmi Suomi

Noora Räty, Alina Voronkova ja Niko Saarinen vihanneksia pesemässä. Kuva: Nelonen


Farmilla katkaistaan kaikki yhteydet ulkomaailmaan, sosiaaliseen mediaan ja muihin mukavuuksiin.


Maalaismaisemissa kisaavat:

Missi ja malli Sara Chafak, ex-hiihtäjä Jari Isometsä, somepersoona Niko Saarinen, hallitseva Miss Suomi Alina Voronkova, kohukaunotar ja bisnesnainen Anu Saagim, tubetähti Jaakko Parkkali, hiihtäjälegenda Juha Mieto, laulaja Katja Kätkä, räppäri ja tubettaja Seksikäs-Suklaa, myyntipäällikkö Riina-Maija Palander, maalivahti Noora Räty sekä ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen.


Farmi Suomi

12 julkkista suuntaa alkeellisiin oloihin Farmille uudessa tosi-tv-sarjassa. Kuva: Nelonen Media


Farmi Suomi -kilpailun juontaa Selviytyjistäkin tuttu Juuso Mäkilähde. Farmi Suomi perustuu ruotsalaiseen The Farm -menestysformaattiin, jota on tehty yli 50 maassa, ja tuotettu yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2001 alkaen.


Farmi Suomi alkaa Nelosella to 19.3. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Nelonen Media
Asiasanat: Farmi Suomi
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat