Televisio

Mitähän Jethro Rostedt keksii? Onko Sara Sieppi samassa roolissa? Onnenpyörän uudet jaksot alkavat

27.2.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Ooooo, niin kuin On-nen-pyö-rä!

Onnenpyörä

Katsojille on luvassa visailuntäyteinen kevättalvi, kun Sara Sieppi ja Jethro Rostedt pistävät Onnenpyörän pyörimään. Kuva: TV5.


Onnenpyörä tekee paluun kevättalveen Jethro Rostedtin ja Sara Siepin johdolla. Legendaarinen tietovisailu houkutteli viime vuonna kaikenikäiset katsojat television ääreen, kun TV5 toi vanhan suosikkiohjelman telkkariin. Nyt Onnenpyörä jatkuu uusin 3. kauden jaksoin.


- Oli mahtavaa päästä tekemään jo kolmatta tuotantokautta ohjelmaa, jossa on pelkästään hyvää mieltä, pientä jännitystä ja onnistumisen tunteita. Jetin kanssa kuvauspäivät sujuivat huumorin ja naurun täyttäminä. Ihanaa, että katsojat pääsevät meidän mukaan kotisohvilta jännittämään ja arvailemaan sanoja, Sara Sieppi hehkuttaa.

- Tällä kaudella uutta on se, että saa sanoa esimerkiksi A niin kuin Aatami, ja sekös tuo ohjelmaan lisää seurattavuutta. Tule sinäkin mukaan ratkomaan tehtäviä!, Jethro jatkaa.


Onnenpyörä

Sara Sieppi on tietovisan toinen vetäjä ja ex-missi. Kuva: TV5.


Uudella kaudella voittopottia tavoittelee joukko eri ikäisiä ihmisiä ympäri Suomea. Mukana on muun muassa pelaaja, jonka oma äiti osallistui visaan aikoinaan sekä kilpailija, joka on koettanut onneaan Onnenpyörässä jo kertaalleen vuosia sitten. Lisäksi luvassa on erikoisjakso, jossa Esko Eerikäinen sekä Sampo ja Minttu Kaulanen kisaavat hyväntekeväisyyden puolesta.


Onnenpyörässä kupletin juoni menee näin: Kilpailijoiden tulee arvuutella sanoja ja lauseita onnenpyörää pyörittämällä. Pisteillä voi ostaa vokaaleja ja arvuutella konsonantteja. Sektoreissa on erisuuruisia pistesummia, mutta vaarana on myös joutua rosvosektorille. Kilpailun voittaa eniten pisteitä kerännyt kisaaja.


Onnenpyörä

Jethro Rostedt tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Diili-ohjelmasta, hän on myös menestynyt kiinteistövälittäjä. Kuva: TV5.


Kausi 3, osa 1. Onnenpyörän uuden kauden avaavat Henrik Hollolasta sekä Leena ja Linus, molemmat tamperelaisia. Miten korkealle avausjakso palkintosummariman asettaakaan?


Onnenpyörä TV5:lla ke 27.2. alkaen klo 20.00

Katso lisää Onnenpyörän ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: TV5


Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat