Televisio

MiskaMH: "Mä olin ihan, että kuoleeko tänne!" - mm. hämähäkit piinasivat Selviytyjät Suomi -kisaajaa

10.2.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Nauris.fin tentissä MiskaMH eli Miska Haakana. Hän on huippusuosittu tubettaja, jonka Teeppä Siitto videolla on 2,3 miljoonaa ja Kullikikkeli-videolla 1,5 miljoonaa näyttökertaa.

Selviytyjät Suomi

Miska Haakana on 22-vuotias tubettaja. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Miska Haakana pääsi vastaamaan Nauris.fin kysymyksiin Selviytyjät Suomi -kokemuksesta.


Mikä oli parasta?

- Mun mielestä parasta oli se, että löysi uusia puolia itsestään, pääsi olemaan ilman kännykkää, pääsi olemaan ilman somea. Kokemuksena oli tosi rankka, oli hyviä hetkiä, ja oli tosi pahoja hetkiä. Mutta koko kokemus oli tosi siisti.


Mikä oli kamalinta?

- Kamalinta oli ehkä, ettei ollut sitä safkaa. Lähdin sinne sillä oletuksella, että se on täysin peli, eikä pelistä voi suuttua. Mutta se oli henkisesti tosi rankkaa, ikävää ja oli huono fiilis. Oli painostava fiilis, kun ei voinut tutustua ihmisiin kuin vasta saaren jälkeen, sillä kaikki keskustelut, mitä käydään, niin aina pohjalla on, että tää haluu mut ulos, valehteleeko tuo, se oli rankinta.


Mitä ruokaa kaipasit eniten?

- Suurin puheenaihe oli ruoka. Pizzaa ja wingsejä teki ihan hirveesti mieli, ei niinkui mitään muuta niin mieli. Siihen oli ihan hirvee hinku. Mutta - kun ruokaa ei ollut, niin ei ollut samanlaista fiilistä kuin Suomessa, jos pitää dieettiä - niin ei se repinyt aivoja auki.


Mitä tavaraa kaipasit eniten?

- En kyllä kaivannut mitään tavaroita, en edes kännykkää. Ekan parin päivän aikana, jos oli tylsää, niin kokeilin taskua ja hain kännykkää, mutta sen jälkeen ei tehnyt mieli mitään. Huomasi hyvin, ettei ihminen tarvitse paljoakaan tavaraa.


Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Suomi -kisa käydään Filippiineillä viidakkosaarella. Kuva: Nelonen Media.


Ketä ihmistä kaipasit eniten?

- Ainoa jota tuli ikävä oli tyttöystävä. Jossain vaiheessa iski, että jos voisi sille soittaa, olisi kiva. Alkaa miettimään, onkohan kaikki hyvin ja ajatukset lentää. Ikävä iski.


Ylittikö vai alittiko odotuksesi?

- Ylitti totaalisesti. Ei sitä hiffaa, kun katsoo telkkarista, että miten rankkaa se oikeasti on. Me tehtiin telkkarii ja siellä on lääkärit ja on turvaa, mutta kyllä siellä oikeasti sattui. Kun Markoa puri käärme, niin mähän nukuin ihan Markon vieressä ja se tuli meidän välistä.

- Sen jälkeen se yö oli ihan hirveä, se oli siis ihan hirveä. Mä olin ihan, että kuoleeko tänne, jos ei ole varovainen. Eläimet oli kamalia. Mulla on hirveä hämähäkkikammo ja siellä hämähäkit on nyrkinkokoisia tarantelloja. Kun me nostettiin laavua, se oli täynnä rapuja, isoja hämähäkkejä - niin yrittää siinä sitten nukkua, kun sulkee silmät, niin näkee, että hämähäkkejä menee tuosta naaman päältä, niin pufff, ei se helppoa ollut.


Lähtisitkö uudelleen mukaan?

- Kyllä lähtisin, oli sen verran uniikki kokemus.


Spekuloidaan, että jos olisit voittanut pääpalkinnon eli 30 000 euroa, niin mihin käyttäisit sen?

- Niin no, pitää miettiä. Kyllä varmaan jos sellaisen rahasumman saisin, niin käyttäisin matkustamiseen. Tekisin jotain, mitä ei ole ennen tehnyt.


Selviytyjät Suomi

Kuvassa vasemmalta Selviytyjät Suomi 2. kauden kisaajat: Eevi Teittinen, Miska Haakana, Lola Odusoga, Niklas Hagman, Olli Herman ja Marko Asell. Edessä Virpi Kätkä ja Vilma Bergenheim. Kuva: Nelonen Media.


Selviytyjät Suomi -ohjelman kolmas kausi starttaa. Maailman suurimpiin ja tunnetuimpiin formaatteihin kuuluva Selviytyjät vie jälleen 16 suomalaista äärimmäisiin oloihin kilpailemaan Selviytyjät-tittelistä. Tällä kertaa mukana on 8 julkkista ja 8 tavista.


Selviytyjät Suomi alkaa Nelosella sunnuntaina 8. syyskuuta klo 19:30.

Katso lisää Selviytyjät Suomi -ohjelma-aikoja Telsu.fi


Edit: Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 10.2.2019. Juttuun lisätty uuden kauden ohjelmatiedot.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat