TV-tietovisaVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatBlogitSanakirja
Televisio

Mikko Nousiainen:"En usko, että pystyisin asumaan Ex-Onnellisten talossa" Suosikkisarja alkaa alusta

9.2.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Ex-Onnelliset starttaa Avalla arkipäivisin, kun 1. ja 2. kausi tulevat putkeen.

Ex-Onnelliset

Mikko Nousiainen on nähty valkokankaalla mm. Valmentaja ja Pieniä suuria valheita elokuvissa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fiJohanna Vuoksenmaan komediallinen draamasarja kertoo eronneille lapsiperheille rakennetussa Eroasunnot-taloyhtiössä asuvista ihmisistä. Asunto jaetaan aina liukuvalla seinällä sen mukaan, kummassa taloudessa lapset asuvat.


Mikko Nousiaisen roolihahmo on eronnut Kalle Kekkonen, jonka ex-vaimo asuu seinän takana. Lapset Alvari ja Viivi vuorottelevat kodeissa. Säpinää eloon tuovat myös aikuisten (ja lasten) rakkaudet.

- Mä en usko, että itse pystyisin asumaan Ex-Onnellisten asumisjärjestelyissä. Voisi olla vähän liian outoa, toisaalta en tiedä, pitäisi ehkä kokeilla, Nousiainen pohtii.


Nousiainen on ollut avoliitossa näyttelijä Petra Karjalaisen kanssa ja heillä on poika Niila. Nykyään näyttelijä-Nousiainen on naimisissa mm. Konttori- ja Kingi-sarjoista tutun Linda Wiklundin kanssa ja heillä on poika-vauva.


Ex-Onnelliset

Kekkosten uusperhe kaikessa komeudessaan vasemmalta oikealle: Alvari (Jere Salminen), Laura (Miia Nuutila), Kalle (Mikko Nousiainen), Oona (Ria Kataja) ja Viivi (Elsa Mämmelä). Kuva: MTV3.


Sarjassa Kekkosen seinänaapurina asuu ex-vaimo Laura (Miia Nuutila). Nousiainen kehuu näyttelijäkollegaa varauksetta.

- Miia on ihana ihminen, ja Ex-Onnelliset on ollut kiva tehdä. Kaikkien kanssa on ollut kiva näytellä ja viettää aikaa. Kiva tuotanto, Nousiainen intoutuu.


Ex-Onnelliset Avalla päivisin alkaen ma 10.02. klo 11

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi


Juttu on julkaistu ekan kerran 12/2018.
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat