Televisio

Mikko Nousiainen: En usko, että pystyisin asumaan Ex-Onnellisten talossa

3.12.2018 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Nousiainen on ollut avoliitossa näyttelijä Petra Karjalaisen kanssa. Viime vuonna Nousiainen meni naimisiin mm. Konttori- ja Kingi-sarjoista tutun Linda Wiklundin kanssa.

TV-sarjat

Mikko Nousiainen nähdään tänä vuonna valkokankaalla mm. Valmentaja ja Pieniä suuria valheita. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Johanna Vuoksenmaan komediallinen draamasarja kertoo eronneille lapsiperheille rakennetussa Eroasunnot-taloyhtiössä asuvista ihmisistä. Asunto jaetaan aina liukuvalla seinällä sen mukaan, kummassa taloudessa lapset asuvat.


Mikko Nousiaisen roolihahmo on eronnut Kalle Kekkonen.

- Mä en usko, että itse pystyisin asumaan Ex-Onnellisten asumisjärjestelyissä. Voisi olla vähän liian outoa, toisaalta en tiedä, pitäisi ehkä kokeilla, Nousiainen pohtii.


TV-sarjat

Kekkosten uusperhe kaikessa komeudessaan vasemmalta oikealle: Alvari (Jere Salminen), Laura (Miia Nuutila), Kalle (Mikko Nousiainen), Oona (Ria Kataja) ja Viivi (Elsa Mämmelä). Kuva: MTV3.


Sarjassa Kekkosen seinänaapurina asuu ex-vaimo Laura (Miia Nuutila).

- Miia on ihana ihminen, ja Ex-Onnelliset on ollut kiva tehdä. Kaikkien kanssa on ollut kiva näytellä ja viettää aikaa. Kiva tuotanto, Nousiainen kehuu.


Ex-Onnelliset MTV3-kanavalla ma klo 21.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat