BlogitTietovisatTV-ohjelmatTV-tietovisaVaihtoautotSanakirja
Reseptit

Marenki

Marenki on helppo tehdä, mutta vaatii aikaa. Säilytä marenkeja aina kuivassa. Paperipussi on todistetusti paras vaihtoehto.

Marenki
4 hUunipellillinen

Ainekset

  • 4kananmunan valkuaista
  • 1 tlväkiviinaetikkaa
  • ripaus suolaa
  • 2 dlsokeria

Valmistus

  • Erottele valkuaiset kulhoon. Vatkaa kiinteäksi ja kiiltäväksi vaahdoksi. Lisää etikka ja ripaus suolaa.
  • Lisää sokeria vähän kerrallaan, vatkaa tahmeaksi ja kiiltäväksi massaksi.
  • Pursota massasta haluamasi kokoisia marenkeja uunipellille leivinpaperin päälle.
  • Paista 1,5 tuntia 125 asteessa. Sammuta uuni ja jätä marengit uuniin vielä vähintään 2 tunniksi.
Katso myös
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat