LeffatietovisaVaihtoautotTV-ohjelmatSanakirjaTietovisatBlogit
Televisio

Maajussille morsian Vappu Pimiä vihjaa: "Romantiikkaa tällekin kaudelle..." - Yksi lähes sielunsisko

11.9.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Maajussille morsian -ohjelman juontaja ja amoriksikin kutsuttu Vappu Pimiä on hyvä tuttu maajussien kanssa.

Maajussille morsian

Vappu Pimiä on Maajussille morsian -ohjelman puikoissa jo 13. kautta. Kuva: MTV3


Maajussille morsian -ohjelmassa maajussit ja jussittaret ovat käyneet pikatreffeillä ja nyt on aika alkaa tutustella mahdollisiin puolisokandidaatteihin paremmin.


MTV.fin livelähetyksessä Vappu Pimiä kertoili tulevasta kaudesta ja maajusseista. Millainen kausi on tiedossa?

- Taattua laatua tulossa! Mulla on hirveät sopimussakot, enkä saa juuri mitään paljastaa, mutta voin taata, että romantiikkaa tällekin kaudelle mahtuu, suosikkijuontaja heläyttää.Vappu Pimiä juontaa Maajussille morsian 13. kauden. Suosikkijuontaja on ollut ohjelman kuvauksissa kesän aikana ja tutustunut maajusseihin. Millaisia maajussit ovat, miten luonnehtisit heitä?

- Aivan ihania tyyppejä. Aleksi on meidän kuopus ja Ranualta, hän on lähtenyt itse tekemään, eikä perinyt maatilaa. Hän on hankkinut itse oman maatilansa “rakkaudesta lajiin”, mitä arvostan todella paljon, Pimiä hehkuttaa.


- Jouni on tuollainen monitoimimies. Hän opiskelee, kerää marjoja, opettaa. Jouni on lupsakka, jos yhdellä sanalla pitää kuvata.


Maajussille morsian

Vappu Pimiä arvostaa Aleksin halua toteuttaa lapsuutensa unelma, perustaa oma maatila. Kuva: MTV3


Maajussille morsian -ohjelmassa on historiallisesti kaksi “maajussitarta”. Myös he saavat Pimiältä pelkkää ylistystä.


- Miiasta on tullut mulle melkein niinkuin sielunsisko tässä matkalla. Meillä synkkaa ihan älyttömän hyvin. Ihailen Miian kaikkia taitoja, hänhän siis kalastaa ja metsästää. Jos jonkun kanssa pitäisi mennä viikoksi metsään, niin ottaisin mukaan ehdottomasti Miian. Hän on oikeasti taitava kaikessa, Pimiä kuvailee.


- Heidi on tämän kauden vanhin maajussitar, ei hänkään toki mikään vanha ole. Hän lähti toteuttamaan omaa unelmaansa, hän on akateemisesti koulutettu, teki teknistä uraa. Sitten rakkaus maaseudulle veti niin paljon, että hän lähti maaseudulle. Heidin paikka on tosi kaunis, talo on todella kaunis. Heidi on toiminnan nainen.


Maajussille morsian

Vappu Pimiä on vaikuttunut eräopas-riistanhoitaja Miian taidosta selviytyä metsässä tilanteessa kuin tilanteessa. Kuva: MTV3


Kausi 13, 5/12. Ryhmätreffit alkavat. Maajussit pääsevät tutustumaan lisää puolisoehdokkaisiinsa ryhmätreffeillä. Jokainen maajussi on valinnut treffeille omannäköistään aktiviteettia.


Maajussille morsian MTV3:lla ma klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: mtv.fi
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat