Televisio

Maajussille morsian Lauri avautuu sukutilan jatkamispaineista - "Lapsiakin pitäisi saada"

30.9.2019 klo 11:30  Kirsti Kurki-Myllymäki

Tinderiäkin kokeillut mies etsii kumppania ns. tositarkoituksella.

Maajussille morsian

Lauri pitää suvussa 1540-luvulta asti ollutta sukutilaa Velkuan saarella Turun saaristossa. Lisäksi Lauri pyörittää veljensä kanssa kesäravintolaa mantereen puolella. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi

Maajussille morsian -ohjelmassa Lauri on herättänyt huomiota komealla parralla ja pitkillä hiuksillaan. Farmiviikonloppuun on emännät valittu, mutta ihannekumppania kysyttäessä maajussi-Lauri alkaa "kiemurrella".

- Tämä on aina ollut haasteellinen kysymys. Olen sitä mieltä, että sen tajuaa siinä kohtaa, kun sen löytää. Kriteerejä on vaikea lähteä määrittelemään ennen, sillä ollaan kaikki niin erilaisia ihmisiä. Usein negatiiviset asiat ajatellaan liian isoina. Jos sulla jonkun ihmisen kanssa natsaa hienosti, niin ne negatiiviset asiat unohtuu siinä, maajussi summaa.Lauri tunnustautuu olevansa ainakin tarpeen tullen romantikko. Hän tykkää yllättää toista ja tehdä arjen pieniä asioita niin, että arki olisi molemmille mukavaa.

- Olen arjen romantikko, Lauri summaa.


Maajussille morsian

Laurin harrastuksiin kuuluvat salibandy, pallopelit, kalastus ja veneily. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Kisaan lähteminen oli Laurin oma päätös, tosi velipoika kuulemma auttoi asiassa vähän. Entäpä ne hyvää tarkoittavat neuvot, onko Lauri saanut niitä?

- Veli on ehkä yrittänyt antaa neuvoja. Sen verran olen elämää veljen kanssa elänyt, että teen nämä ratkaisut itse ja antaa veljen tehdä omat ratkaisunsa itse. Olen oman tieni kulkija - ehdottomasti, Lauri sanoo topakasti.


Lauri on etsinyt kumppania tinderissäkin, mutta ei ole natsannut.

- Jos tinderissä edestakaisin swaippaillessa sovellus sanoisi, että tämä on se oikea, että tässä on se sun loppuelämän rakkaus, niin silloinhan elämä olisi helppoa. Siinä se juoni onkin, että se voi kolahtaa kuukauden päästä tai vuoden päästä. Tai ensimmäisten treffien jälkeen.


Mies uskoo tätä nykyä face-to-face -kohtaamisiin.

- En ole ollut viimeiseen vuoteen Tinderissä. En saanut siitä itse irti, mutta hienoa, jos joku saa.


Maajussille morsian

Maajussit ja Vappu Pimiä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Lauri pitää suvussa 1540-luvulta asti ollutta sukutilaa Velkuan saarella Turun saaristossa. Oma tila ja saaristo ovat aina olleet miehelle tärkeitä. Tilan tulevaisuus painaa paljon vaakakupissa morsianta valittaessa - ja asettaa emännälle tiettyjä vaatimuksia.

- Tila on hyvin rakas paikka ja suvun perinteet velvoittaa - myös suvun jatkamiseen. Muuta jatkajaa ei ole. Lapsiakin pitäisi saada, mies toteaa vakavana.


Uskotko, että rakkaus voi syttyä reality-tv-ohjelmassa?

- Uskon, että rakkaus voi syttyä tosi-tv-ohjelmassa.


Maajussille morsian MTV3:lla ma klo 20

Katso lisää ohjelmatietoja Telsu.fiMonipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat