TietovisatBlogitVaihtoautotTV-tietovisaTV-ohjelmatSanakirja
Televisio

Maajussi-Arttu: “Tajusin heti, että voi vitsit, nyt on sitten menoa!”- Sanonut ei treffeille aiemmin

12.10.2019 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Artun mielestä Maajussille morsian -tv-ohjelma on hyvä tapa löytää kontakteja.

Maajussille morsian

Arttu pitää sukutilaansa Mynämäellä. Tämä isäntä pyörittää myös polttopuuyritystä ja ajaa metsäkonetta. Iltaisin Arttu remontoi vanhaa päärakennusta. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Arttu etsii puolisoa tositarkoituksella Maajussille morsian -tv-sarjassa. Itse mies ei kuitenkaan ohjelmaan ilmoittautunut, vaan kaverit tekivät työn. Arttu paljastaa tunnelmiaan ratkaisevan puhelun tullessa.

- Olin ajamassa töistä kotiin ja mull sois puhelin erikoisesta numerosta. Vastasin ja siellä sanottiin, että “Maajussille morsian -ohjelmasta tässä terve!” Tajusin heti, että voi vitsit, nyt on sitten menoa!


- En ajanut autolla ojaan, mutta sinä päivänä liikkus monenlaista mielessä. Mutta kertaakaan en epäröinyt, tiedän, että mua olisi tullut kaduttamaan tosi paljon, jos olisin kieltäytynyt. Se olis harmittanut koko loppuiän, Arttu selvittää.Morsianta etsitään nyt tositarkoituksella. Millainen on mynämäkeläisen maatalon isännän ihannekumppani?

- Välittävä, perinteisillä arvoilla varustettu nainen, joka on läsnä elämässä ja antaa huomiota. Lähtee perusarjesta, mitä eletään, että toinen on läsnä ja toiseen pystyy tukeutumaan. Ja että pystyisi puhumaan kaikesta, oli ne asiat sitten hyviä tai huonoja. Kumppaniin täytyy olla myös hyvä ystävä.


Maajussille morsian

Artulle tärkeää parisuhteessa on se, että molemmat ottavat vastuuta arjesta ja tekevät yhdessä. Hän kuitenkin nauttii myös omasta ajasta ja itsekseen puuhastelusta. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Maajussille morsian vie isännän ja mahdollisen morsiamen treffeille ja etenkin farmiviikonloppuna on aikaa tutustua toiseen lähemminkin. Treffien suhteen Arttu on kokematon, eikä miehellä tunnu olevan suuria vaatimuksia.

- Ei ole hirveästi tullut käytyä treffeillä ennen tätä ohjelmaa. Vaikkei natsaisikaan jonkun kanssa, niin ei se tarkoita, että treffit olisi kaameat. Ylipäätään treffeillä käyminen on mukavaa.


Kumppanin valinnassa etsitään "sitä oikeaa". Mistä tiedät, onko joku se oikea?

- Tunnen sen rinnassa heti. Kun kolahdus tulee ensikohtaamisessa pintaan, niin tunnen sen tietyn kemian. Ja jos ei sitä kemiaa ole, niin ei voi olla ihastumistakaan. Se on aika hieno tunne, kun tuntee, että jalat luuhistuu alta. Silloin tietää, että nyt on tosi kyseessä.


- Uskon rakkauteen ensi silmäyksellä siinä mielessä, että se tunne, joka tulee, niin se kantaa aika pitkälle. En tiedä, onko se vielä rakkautta, mutta ihastus on ainakin taattu, Arttu paljastaa.


Maajussille morsian

Maajussit puvun takeissaan Helsingissä ohjelman lehdistötilaisuudessa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Rakkauden löytyminen tosi-tv-ohjelmassa voi tuntua epäuskottavalta. Uskotko, että rakkaus voi syttyä reality-tv-ohjelmassa?

- Kyllä uskon, rakkauden löytymiseen tosi-tv:n kautta. Ne on aitoja ihmisiä niinkuin minäkin. En minä ole sen erikoisempi, vaikka olen tähän ohjelmaan lähtenyt, Arttu toteaa vakavana.


Maajussille morsian MTV3:lla ma klo 20

Katso lisää ohjelmatietoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat