SanakirjaTV-tietovisaTietovisatVaihtoautotBlogitTV-ohjelmat
Televisio

Löytyykö rakkaus Espanjan auringon alla hulppeassa luksushuvilassa? - Love Island Suomi

13.8.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Wanted: Se oikea - Maailman suosituin rakkausreality starttaa.

Love Island Suomi
Maailman suosituimmaksi rakkausrealityksi kasvaneen ohjelman Suomi-version tapahtumapaikkana on Espanjan Esteponassa sijaitseva hulppea luksusvilla. Kuva: Sub


Mutta missä piilee Love Island Suomen koukuttavuus? Lyhyesti sanottuna, rehellisissä tunteissa. Jättirealityssa sinkkujen päämääränä on löytää rakkaus, eikä rikkoa jo olemassa olevia parisuhteita. Leikkisä ja positiivinen ohjelma kuvataan Espanjassa Esteponan alueella, ja tänä vuonna osallistujat pääsevät asustamaan uuteen, viime kauttakin hulppeampaan luksusvillaan.Uusi villa on yli 1000 m2 luksuskartano, joka sijaitsee mangoviljelmien keskellä Esteponan kukkuloilla. Villalta on vain muutaman minuutin matka uimarannoista ja vilkkaista rantabulevardeista.


Love Island Suomi

Myös toisella kaudella ohjelman juontaa Miss Suomeksi vuonna 2016 kruunattu Shirly Karvinen. Kuva: Sub


- Uusi kausi alkaa täysin uudesta villasta, jonne uudet sinkut asettuvat. Ja silti, konsepti on jälleen sama, rakkauden löytäminen! Olemme valinneet jälleen upeita, nuoria sinkkuja, jotka etsivät elämäänsä sitä oikeaa. Villaan astelee erittäin mahtavia ja motivoituneita ihmisiä, joten tämäkin kausi tulee olemaan silkkaa rakkauden ilotulitusta, pääohjaaja Sami Manninen tuotantoyhtiö ITV Studios Finlandilta kuvailee.


Pelkkää päivänpaistetta ja luksuslomailua Love Island Suomi -ohjelmassa ei kuitenkaan ole luvassa, vaan siinä voi tapahtua mitä vain, milloin vain.


Love Island Suomi starttaa Subilla 1,5-tuntisella spesiaalijaksolla ma 19.8. klo 21.

Jäikö rakkauden saari näkemättä? Katso lisää ohjelmatietoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat