Reseptit

Lohilaatikko

Lohilaatikko pelastaa arjen ruokahuollon. Maistuu erityisen hyvältä etikkapunajuurien kanssa.

Lohilaatikko
1 h 15 minUunivuoka, 4-5 hlölle

Ainekset

  • 1 kgperuna-sipulisekoitusta (pakaste)
  • 1 tlsitruunapippuria
  • 2 tlsuolaa
  • 450 gkirjolohifileetä
  • 2 dlruokakermaa
  • 200 gkevyt crème fraîchea

Valmistus

  • Kaada pakaste peruna-sipulisekoitus laakeaan uunivuokaan. Ripota päälle puolet sitruunapippurista ja suolasta, sekoittele.
  • Esikypsennä 175 asteessa 20 min.
  • Huuhdo lohifilee. Poista ruodot ja nahka. Suikaloi kala ja mausta palat pippurilla ja suolalla. Lisää kalasuikaleet esikypsyneiden perunoiden joukkoon.
  • Yhdistä kerma ja crème fraîche. Voit korvata crème fraîchen halutessasi ruokakermalla. Kaada seos vuokaan.
  • Paista 175 asteessa n. 35 min tai kunnes kypsä.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat