Reseptit

Lehtikaalisipsit

Lehtikaalisipsit on vaihtoehto kaupasta ostetuille perunalastuille. Tarjoa sipsit sellaisenaan tai dippikastikkeen kanssa.

Lehtikaalisipsit
35 minUunipelti, 4 hlölle

Ainekset

  • 200 glehtikaalia
  • 2 rklöljyä
  • ½ tlsuolaa

Valmistus

  • Huuhtele lehtikaalin lehdet ja poista lehdistä puiseva varsiosa. Leikkaa lehdet sipsien kokoisiksi.
  • Levitä lehtikaalit pellille leivinpaperin päälle. Kaada päälle öljy ja sekoittele niin, että öljy leviää tasaisesti kaikkialle. Ripottele pinnalle suola.
  • Kypsennä 150-asteisen uunin keskitasolla noin 20-25 minuuttia. Kääntele sipsejä paiston aikana.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat