BlogitSanakirjaTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisat
Reseptit

Lehtikaalipasta

Lehtikaalipasta yhdistää pastaan uuden suomalaisen suosikin: lehtikaalin. Kun valitset pastaksi täysjyväversion, on se vielä terveellisempää.

Lehtikaalipasta
30 minPaistinpannullinen, 4-6 hlölle

Ainekset

  • 3valkosipulin kynttä
  • 4 rkloliiviöljyä
  • 150 glehtikaalia
  • ½chili
  • 1sitruuna
  • 500 gpastaa
  • 100 gparmesaania
  • suolaa

Valmistus

  • Kuori ja viipaloi valkosipulin kynnet. Kuullota ne öljyssä paistinpannulla kevyesti.
  • Napsi valkosipulit pois pannulta, mutta jätä paistoöljy pannulle.
  • Ruodi ja suikaloi lehtikaalit. Poista chilistä siemenet ja kanta. Hienonna chili. Paista lehtikaaleja valkosipulin paistoöljyssä pari minuuttia. Lisää hienonnettu chili pannulle.
  • Raasta sitruunan kuori.
  • Keitä pasta ohjeen mukaan, valitse täysjyväpastaa tai tavallista. Siivilöi pastasta vesi pois ja lisää se paistinpannulle. Heitä päälle 2 rkl oliiviöljyä, sitruunan kuori ja parmesaani. Mausta suolalla.
Katso myös
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat