TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitTietovisatTV-tietovisaSanakirja
Televisio

Lapsi tuntemattoman kanssa Ari tunnustaa miessuhteet Tallinnassa - Riina pelkää seksitauteja...

11.5.2020 klo 10:40  Kirsti Kurki-Myllymäki

Juonipaljastus! Lapsi tuntemattoman kanssa -ohjelmassa Riina ja Ari miettivät vakavasti, jatkavatko kumppanuusvanhemmuutta.

Lapsi tuntemattoman kanssa

Ari on ollut naimisissa naisen kanssa, mutta on kertonut ohjelmassa homoseksuaalisuudestaan. Kuva: NelonenArin ja Riinan yhteinen matka Lapsi tuntemattoman kanssa -ohjelmassa on sisältänyt iloja ja suruja, mutta suurin suru on koettu, kun Riina sai keskenmenon. Kumppanuusvanhemmuuspariskunta on yrittänyt useita inseminaatioita, mutta viimeisinkään ei ole tuottanut tulosta.Pari päättää yrittää vielä kerran, mutta kärsivällisyys alkaa loppua sekä lapsentekoon että toiseen. Riina kertaa ohjelmassa tapahtumia:

-Se oli vähän sellaista, hoidettiin hommat ja käytiin nukkumaan. Vaivaantunutta touhua. Oli eka kerta, kun nukuttiin eri huoneissa. Tuntui, ettei mikään mennyt putkeen. En muista, mitä Ari sanoi ja sitten hän vain häipyi. Oli vähän kireää tunnelmaa, varsinkin lopuksi. Ari lähti melkein ovet paukkuen.


Lapsi tuntemattoman kanssa

Riina ja Ari tutustuivat Lapsi tuntemattoman kanssa -ohjelmassa ja päättivät yrittää kumppanuusvanhemmuusleirin jälkeen yhdessä lasta. Kuva: Nelonen


Riina saa kuulla, että Arilla on ollut miessuhteita kumppanuusvanhemmuusjakson aikana. Riina on huolissaan mahdollisista seksitaudeista ja harmissaan parin tulevaisuuden epävarmuudesta. Kommunikaatiossa on ollut ongelmia.

-Hän ei osaa päättää, haluaako parisuhteen vai eikö se halua, Riina tilittää.


Ari on elänyt Tallinnassa sinkkuelämää ja kertoo siitä ohjelmassa avoimesti.

-Se tuli selvästikin hänelle yllätyksenä, että olisin muka elänyt siveellistä elämää viimeisen vuoden. Mikä on sallittua ja mikä ei? Vedin ilmeisesti omat rajani väärin. Olen ollut tietoinen omista tekemisistäni koko ajan, olen elänyt omaa elämääni ja mennyt eteenpäin ja etsinyt itselleni kumppania omaan elämääni. En mahda sille mitään, jos se on ollut hänelle liikaa, Ari toteaa.


Lapsi tuntemattoman kanssa

Ari ja Riina ovat olleet ohjelmassa hyvinkin lämpimissä väleissä, ja jopa suhteen omaisia merkkejä on ollut ilmassa. Kuva: Nelonen


Maanantain jatkossa selviää, jatkavatko Ari ja Riina yhdessä kumppanuusvanhemmuutta.


Lapsi tuntemattoman kanssa maanantaisin kello 21 Nelosella.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat