SanakirjaVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitTietovisatTV-tietovisa
Televisio

Kyynelkanavat heti auki - Vesku Jokinen omistaa Vain elämää -vedon syöpään kuolleelle ystävälleen

8.10.2020 klo 8:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Varo juonipaljastusta: Vain elämään 11. kausi alkaa Ressu Redfordin päivällä.

Vain elämää

Vesku Jokinen on punk-yhtye Klamydian keulakuva ja muusikko. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Vain elämään 11. kausi alkaa Ressu Redfordin päivällä. Klamydian Vesku Jokiselta kuullaan lounaspöydässä kertomus edesmenneestä ystävästä, jolle artisti haluaa omistaa esityksensä.


-Sun repertuaarista löytyi yksi helvetin hyvä versio biisistä, joka oli mulle ja mun edesmenneelle frendille tosi läheinen. Vedettiin sitä kitarasessioissa hyvinkin paljon, Vesku Jokinen kertoo Redfordille.Jokisen ystävä sairastui syöpään ja oli ohjelman haastattelukuvausten aikaan saattohoidossa. Vesku Jokinen oli aikeissa mennä tapaamaan ystäväänsä, mutta tarina sai traagisen päätöksen. Jokinen muistelee tapahtunutta:


-Olin tulossa tekemään ensimmäisiä inserttikuvauksia tähän ohjelmaan ja herra oli viety jo saattohoitoon Terhokotiin. Ajattelin, että kun tuonne Helsingin suuntaan mennään, niin voitaisiin nähdä, eikä vain soitella, oltiin oltu puhelimitse yhteyksissä. Soitan herralle, että tulisin sua katsomaan ja soitin numeroon, johon ei saa juuri nyt yhteyttä. Soitan sinne Terhokodin vastaanottoon ja sieltä sanottiin mulle, että hän ei ole enää täällä.


-Tuli vähän kylmä olo, että mä soitan nyt saattohoitoon… Hän kuoli pari päivää sitten. Tämä kappale menee nyt sitten Jukalle, vanhalle kaverille. Hän oli itse muusikkomiehiä ja vaikka elämä loppuu, soitto vain soi, Vesku Jokinen kertoo ohjelmassa.Vain elämää

Ressu Redfordin päivä starttaa Vain elämää -artistikauden. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Vain elämää Nelosella ja Ruudussa pe klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Ruutu.fi
Asiasanat: Vain elämää
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat