Reseptit

Kylmäsavulohinapit

Kylmäsavulohinapit on juhlien himotuin sormisyötävä. Pienennä resepti tarvittaessa pienempiin kekkereihin sopivaksi.

Kylmäsavulohinapit
25 min80 kpl

Ainekset

  • 500 gruisnäkkileipää tai ruissipsejä
  • Täyte:
  • 8 dlvispikermaa
  • 400 gtuorejuustoa 
  • 1sitruuna
  • 2 dltuoretta basilikaa 
  • ½ tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria
  • 800 gkylmäsavustettua kirjolohta
  • tilliä

Valmistus

  • Vaahdota kerma osissa. Sekoita kevyesti tuorejuusto joukkoon.
  • Purista sitruunan mehu joukkoon, lisää silputtu basilika, suola ja rouhi mustapippuri.
  • Levitä täyte ruisnäkkileipien tai -sipsien päälle. Leikkaa lohi siivuiksi ja asettele päälle.
  • Koristele halutessasi tillillä.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat