VaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatTV-tietovisaSanakirjaBlogit
Televisio

Kurkkaa kuva vanhasta, ikälopusta (?)kylppäristä! - Ali Jahangiri saa uuden span & kodinhoitohuoneen

6.2.2019 klo 11:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Kotoisa-ohjelma loihtii jälleen muutoksia suomalaisten koteihin.

Kotoisa

Taitaa Ali Jahangiri olla tyytyväinen lopputulokseen? Kuva: MTV3.


Kotoisan uusi kausi käynnistyy Ali Jahangirin saunan, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen remontilla. Jaksossa nähdään, kuinka Seija ja Ville laittavat taitonsa peliin ja loihtivat lopputulokseksi todellisen yllätyksen koko perheelle.

Kotoisa

Tästä on lähtökohta, kun Ali Jahangirille remontoidaan ylellinen koko perheen arki-spa. Kuva: MTV3.


Kotoisan toisella kaudella muutos tehdään 12 kotiin, pihaan tai vapaa-ajan asuntoon. Näistä jokainen remontoidaan ja sisustetaan asukkaiden haaveiden ja toiveiden perusteella. Tälläkin kaudella nähdään riemunkiljahduksia ja myös liikutusta, kun remontoidut kohteet paljastetaan jaksojen lopussa asukkaille ensimmäistä kertaa.


Pihakohteissa ratkotaan haasteita niin pikkupihoilla kuin isoissa puutarhoissakin. Esimerkiksi Mikko Leppilammen rehottavasta rinnetontista tehdään ylellinen seitsemän tähden piha ja Kauniaisissa palautetaan 1920-luvun huvilan piha entiseen loistoonsa.


Kotoisa

Kotoisan kasvot: sisätilojen suunnittelijana nähdään sisustussuunnittelija Seija Strand ja toteutuksesta vastaa korjausrakentaja Ville Heino. Pihasuunnitelmista vastaa maisemasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen ja töitä ulkona johtaa viherrakentaja Niko Lindfors. Kuva: MTV3.


Sisäkohteet eivät jää pihojen varjoon, vaan niissäkin nähdään muutoksia ja tuttuja kasvoja. Luvassa on myös Kotoisan tähän astisen historian isoin muutos, kun Vihdissä saadaan haasteeksi 70-luvun keittiö ja eteinen, mutta projekti laajenee lopulta myös olohuoneen, makuuhuoneiden - ja jopa julkisivun puolelle.


Kotoisa MTV3:lla ke 6.2. klo 20 alkaen.

Katso lisää Kotoisa ohjelma-aikoja Telsu.fistä

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat