SanakirjaTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitTV-tietovisaTietovisat
Televisio

Kuka on myyrä: Tuija, Pietari vai Olli? - Entä kuka voittaa rahapotin?

1.3.2019 klo 8:10  Kirsti Kurki-Myllymäki

Finalistikolmikko on palannut Meksikosta Suomeen: yksi heistä on kisan voittaja, yksi on häviäjä ja yksi on myyrä.

Myyrä

Myyrä alkoi tammikuun ensimmäisenä päivänä ja jännitystä on piisannut loppuun asti. Kuppi ohjelman lehdistötilaisuudesta. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Viimeisessä jaksossa kaikki kilpailijat ovat palanneet Meksikosta takaisin Suomeen. Finaalilähetys on ensimmäinen kerta, kun finaalikolmikko ja kaikki ohjelman varrella kisasta pudonneet näkevät toisensa Meksikossa kuvattujen jaksojen jälkeen.


Edes ohjelman juontaja, Roope Salminen, ei tiedä, kuka on myyrä. Tunnelmat ovat kutkuttavat, kun finaalijakson alkumetreillä selviää, kuka voittaa rahat ja kuka on kaikki nämä kuukaudet muita kilpailijoita sumuttanut myyrä.


Kuka voittaa, kuka on myyrä?

Myyrä

Tuija, 29, on espoolainen, jonka vahva kilpailuvietti ei anna hänen luovuttaa kummallisimpienkaan esteiden edessä. Limingasta lähtöisin oleva Tuija sanoo isänsä kasvattaneen hänestä seikkailijaa jo pienestä pitäen. Tuija oppii uusia asioita nopeasti ja hänen vahvuutensa ovat organisointikyvyssä ja loogisessa päättelyssä. Heikkoudekseen Tuija mainitsee huonon suuntavaiston. Kuva: MTV3.


Myyrä

Kilpailuhenkisempää helsinkiläistä kuin Pietari, 30, saa etsiä. Pietari pitää itseään kovana pelaajana, ja hän harrastaakin monipuolisesti liikuntaa. Paljon matkustanut Pietari on omien sanojensa mukaan kaikin puolin ”jämpti, mutta sopivasti ärsyttävä kaveri”. Stressaavissa tilanteissa Pietari ei pelkää pyytää apua muilta, jos apua on vain tarjolla. Kuva: MTV3.Myyrä

Olli, 51, on porukan ”McGyver” Vantaalta. Ollin intohimona on purjelautailu ja hänen muita lajejaan ovat muun muassa jääkiekko, golf, laskettelu, kuntosali sekä tennis. Olli kertoo kammoavansa korkeita paikkoja sekä tiikerihaita. Suoraselkäinen Olli ei paljoa valehtele, mutta hän myöntää kuitenkin taipuvansa tarvittaessa pieneen totuuden värittämiseen. Kuva: MTV3.


Saman pöydän ääreen kokoontuneille kilpailijoille ja katsojille näytetään todistusaineisto kaikesta heidän silmiensä alla tapahtuneista myyräntöistä. Myyrä pääsee kuukausien salailun jälkeen avoimesti kertomaan, millainen hänen myyräilysuunnitelmansa oli ja kuinka se lopulta toteutui.


Jaksossa myös selviää, kuka voittaa kerätyn rahasumman. Ohjelman kaikki tehtävät huomioiden kilpailijoilla on ollut mahdollisuus kerätä yhteensä jopa 53 000 euroa.

Myyrä

Myyrän viimeisessä jaksossa koko porukka kokoontuu saman pöydän ääreen. Kuva: MTV3.


Myyrän finaalijakso MTV3:lla la 2.3. klo 19.30.

Katso lisää Myyrän ohjelma-aikoja Telsu.fi


Asiasanat: Myyrä
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat