TV-ohjelmatBlogitTietovisatSanakirjaTV-tietovisaVaihtoautot
Televisio

Kuka on maskin takana? Masked Singer Suomi palaa tv:seen! "Ihmiset valvoivat öitä tämän kreisin..."

10.9.2020 klo 9:55  Kirsti Kurki-Myllymäki

Masked Singer Suomi saapuu lauantai-iltoihin tänä syksynä ja esittelyjakso nähdään lauantaina.

Masked Singer Suomi

Ensimmäisen Masked Singer Suomi -kauden voitti Sami Hedbergin Leijona-hahmo. Vieressä finaalissa Ilkka Uusivuori. Kuva: MTV3Masked Singer Suomi nousi viime keväänä vuosikymmenen suurimmaksi tv-ilmiöksi ja kaikkien kanavien isoimmaksi viihdeavaukseksi vuosiin MTV3 kertoo tiedotteessaan. Lähes koko Suomi arvuutteli, kuka maskin takana on, kun päästä varpaisiin naamioidut hahmot esiintyivät katsojille lauantai-iltaisin. Nyt suosikkiohjelma tekee paluun - Masked Singer Suomi saapuu lauantai-iltoihin tänä syksynä.Masked Singer Suomi

Janne Kataja, Jenni Kokander, Maria Veitola, Ile Uusivuori sekä uusi vakiopanelisti Christoffer Strandberg. Kuva: MTV3


Juontaja Ile Uusivuori on täpinöissään uudesta kaudesta.

-Toisella kaudella salailun määrä vain kasvaa! Esittelyjaksossa otetaan jo hieman näkökulmaa siihen, mitä tuleman pitää: tutustutaan uusiin hahmoihin ja annetaan ihmisille mahdollisuus alkaa arvuuttelemaan jo nyt sitä, mitä myöhemmin syksyllä on tulossa, Ilkka "Ile" Uusivuori kertoo tiedotteessa.


-Ensimmäisellä kaudella ihmiset valvoivat öitä tämän kreisin formaatin ansiosta miettien sitä, kuka on Heinäseiväs. Luulen, että uuden kauden hahmoiksi on ollut helpompi saada suomalaisille tuttuja henkilöitä. Juontajana menen myös tällä kaudella aika improvisoiden eteenpäin, sillä minulla ei ole edelleenkään mitään hajua siitä, keitä ihmiset hahmojen takana ovat, enkä ole halunnut kuulla heistä mitään vihjeitä, Uusivuori jatkaa.


Masked Singer Suomi

Christoffer Strandberg liittyy tuttujen panelistien seuraksi. Tänä syksynä hänet nähdään tv:ssä myös Putous Allstarsissa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Villin ja koukuttavan ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tutut Janne Kataja, Jenni Kokander ja Maria Veitola nähdään Masked Singer Suomen vakiopanelisteina myös tulevalla kaudella. Uusi vakiovahvistus paneelissa on näyttelijä ja koomikko Christoffer Strandberg.


Lokakuusta lähtien 12 uutta hahmoa pääsevät esittelemään laulunlahjojaan studioyleisölle ja katsojille.


Masked Singer Suomen lähtölaskenta MTV3-kanavalla lauantaina 12.9. klo 20 alkaen.


Katso tv-ohjelmien lähetysajat Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat