Reseptit

Kuivakakku

Kuivakakku on perinteikäs kahvipöydän leivonnainen. Käytä taikinassa kermaa, kun haluat juhlavamman kakun.

Kuivakakku
1 h 15 minKakkuvuoka, 20 hlölle

Ainekset

  • 200 gvoita
  • 2 dlfariinisokeria
  • 1 dlsokeria
  • 3kananmunaa
  • 5 dlvehnäjauhoja
  • 2 tlleivinjauhetta
  • ½ tlvaniljasokeria
  • 2 tlkanelia
  • 2 tlkardemummaa
  • 2 dlkermaa, maitoa tai piimää
  • Koristelu
  • tomusokeria

Valmistus

  • Ota voi huoneenlämpöön. Vaahdota pehmeä voi ja sokerit keskenään. Lisää munat yksitellen.
  • Sekoita jauhot ja mausteet keskenään. Lisää kuivat aineet voi-sokeri-munavaahtoon. Sekoita kerma, maito tai piimä sekaan.
  • Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
  • Paista 175 asteessa noin 55 min.
  • Kumoa valmis kakku ja koristele jäähdyttyään tomusokerilla.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat