TV-ohjelmatBlogitLeffatietovisaVaihtoautotTietovisatSanakirja
Televisio

Krista Siegfrids manailee miesystävänsä kotikaupunkia Amsterdamia - Korona ei helpota tilannetta

21.3.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Krista Siegfrids on vieraillut tiuhaan tahtiin miesystävänsä luona Amsterdamissa. Koronatilanteen takia hän ei päässyt suoraan Talent Suomi -ohjelmaan viime sunnuntaina.

Talent Suomi

Krista Siegfrids on edustanut Suomea Euroviisuissa kappaleella ”Marry Me” ja sijoittui sijalle 24. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fiTalent-tuomari ja Euroviisu-ammattilainen Krista Siegfrids ilmoitti eroavansa miehestään Janne Grönroosista keväällä 2019. Nyt Siegfridsillä on hollantilainen miesystävä, ja artisti on vieraillut tiheään Amsterdamissa lemmenlomilla.


Siegfrids on jakanut Instagramissa kuvia hollantilaisesta miesystävästään ja pari vaikuttaa hyvin rakastuneilta.Talent Suomi -etsii suomalaista talenttia, myös Siegfrids haluaisi yhden erikoistaidon juurikin Hollantiin ja miesystäväänsä liittyen.


- Haluaisin osata vielä lisää kieliä ja osata soittaa paremmin ja enemmän instrumentteja. Amsterdamissakin kaikki puhuu englantia, ja se on paha, kun mä haluaisin oppia hollantia, tähti manaili tammikuussa Talent Suomi -lehdistötilaisuudessa.


Tällä hetkellä uuden kielen harjoittelu jää vielä vähemmälle, sillä näkeminen ei ole mahdollista. Puhelut, videot ja viestit ovat toki mahdollisia koronan ehkäisytoimiin liittyvistä matkarajoitusta huolimatta.


Talent Suomi

Krista Siegfrids lauloi ja teki näyttävästi UMK:n avausnumeron "6 on parempi kuin 1". Kuva: Yle Kuvapalvelu


Artisti-Siegfrids on myös "Euroviisu-ammattilainen", sillä hän on vastannut UMK-avausohjelmanumerosta ja juontanut kisaa. Nyt kun Euroviisut on peruttu, myös kaikki Euroviisuihin liittyvät esiintymiset ja ennakkobileet on peruttu mm. Madridissa ja Amsterdamissa.


Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat