Televisio

Kokkisoturi-Aihisen yllätyslausunto suomalaisista - tänään vieraana nyrkkeilijä Elina Gustaffsson

10.1.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Suomessa lähes kolme neljäsosaa miehistä ja kaksi kolmasosaa naisista on ylipainoisia. Mutta mitä sanoo kokki Kari Aihinen suomalaisten ruokailutottumuksista?

Kokkisota

Keittiössä hääräämässä juontaja Sikke Sumari, Euroopan mestari, nyrkkeilijä Elina Gustaffsson ja kokki Kari Aihinen. Kuva:MTV3.


- Meitä suomalaisia vaivaa syömättömyys - syödään liian vähän ja liian harvoin. Kyllä esimerkiksi puhutaan paljon kasvisruokailusta ja sen suosion noususta, mutta suomalaisten ruokailutottumukset ovat kyllä pitkälti pysyneet samoina.


Kokkisota

Kari "Kape" Aihinen on kovissa liemissä keitetty kokki. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Entä uskooko Aihinen, että Kokkisodalla muutetaan suomalaisten ruokailutottumuksia?

- Joskus kun aloin katsotaan Kokkisota-legendoja, Wahlmania, Välimäkeä ja muita, niin kyllä ne olivat ainakin mulle enemmän viihde- kuin ruokaohjelmia. Mielestäni suomalaisten ruokailutavat eivät ole kyllä kauheasti muuttuneet Kokkisota-vuosien varrella.


- Kokkisota on teatraalista showsta. Kassista tulee, mitä tulee ja showta vedetään 20 minuuttia. Jos raaka-aineet ovat mämmi, näkkileipä ja kookoskerma, ne ei kuulu perheen ostoslistaan.


Torstaina 10.1. Kokkisodan keittiössä toisistaan mittaa ottavat koripalloilija, susijengiläinen Tuukka Kotti sekä Euroopan mestari, nyrkkeilijä Elina Gustaffsson.


Kokkisota MTV3:lla torstaisin klo 20

Katso Telsu.fi Kokkisota ohjelma-ajat

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat