LeffatietovisaSanakirjaTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatBlogit
Televisio

Kohuttu Keihäsmatkat nyt ilmaiseksi tv:ssä - Sikajuhlia, viinaa, irtosuhteita 70-luvun malliin...

7.9.2020 klo 9:25  Kirsti Kurki-Myllymäki

Keihäsmatkat paljastaa suomalaisten ensimmäisten etelänmatkojen ilot ja surut - usein alkoholinhuuruiset sellaiset. Ruudussa nähty sarja alkaa Nelosella.

Keihäsmatkat

Janne Kataja on vakuuttava Kalevi Keihäsenä. Vasemmalla lentoemäntä Armi (Jenni Banerjee) ja stuertti Tapio (Aku Hirviniemi). Kuva: Nelonen MediaSeuramatkailun ensimmäiset vuodet olivat värikästä aikaa. Suomessa tästä värikkyydestä vastasi ennen kaikkea yksi mies, matkailukeisari Kalevi Keihänen.


Keihäsmatkat on fiktiivinen draamakomedia suomalaisen seuramatkailun värikkäistä vuosista kultaisella 70-luvulla. Sekä hahmot että tarinat ovat ajankuvaa peilaavia - tarinoissa on osa totta ja osa mielikuvitusta.


Keihäsmatkat-tv-sarjassa legendaarisen Kalevi Keihäsen roolissa nähdään Napakympistäkin tuttu Janne Kataja, joka on varsin charmantti pääroolissa.


Keihäsmatkat

Hannele Lauri on paikallisopas Sirkka, joka tutustuttaa suomalaisturistit etelän iloihin. Kuva: Nelonen Media


Sarja alkaa vuodesta 1972, jolloin Kalevi Keihänen oli juuri hankkinut kaksi omaa lentokonetta ja perustanut oman lentoyhtiön Spearairin. Näyttävään chinchilla-turkkiin pukeutunut reissuisäntä Keihänen pitää tunnelmaa yllä ja loman aikana niin miehet kuin naisetkin antautuvat paikallisten houkutusten vieteltäviksi.


TV-sarjassa on liuta tuttuja näyttelijöitä, kuten Jenni Banerjee, Aku Hirviniemi, Hannele Lauri, Taisto Oksanen, Anna-Leena Sipilä, Martti Suosalo ja Niina Lahtinen. Myös Janne Katajan pikkusisko Janika Terho nähdään lentoemännän roolissa.


Keihäsmatkat

Vääjäämättömän suomalainen Marke (Anna-Leena Sipilä) ja Raipe (Martti Suosalo) lomatunnelmissa - tottakai omat eväät Suomesta tuotuna mukana. Kuva: Nelonen Media


Keihäsmatkat-sarjassa aikansa julkkiskirjo on merkittävä. Mukaan siiville hyppää mm. lehtikustantaja Urpo Lahtinen (Ville Tiihonen), muusikot Irwin Goodman (Ilari Johansson) ja Junnu Vainio (Ile Vainio), näyttelijä Tarmo Manni (Lauri Ketonen) sekä taiteilijat Reidar Särestöniemi (Markus Karekallas) ja Kalervo Palsa (Ilkka Heiskanen).


Kausi 1. Jakso 1/10. Tervetuloa Keihäsmatkoille!. Konkarimatkailijat Marke ja Raipe ottavat ensikertalais-Riston siipiensä suojaan. Stuertti Armi tapaa uuden työtoverinsa Tapion. Viikon kruunaa sikajuhlat. Kotimainen draamakomedia.Keihäsmatkat (12) Nelonen ma 7.9. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Asiasanat: Keihäsmatkat
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat