Elokuvat

Kohu-elokuva: Valmentaja on Jari Sarasvuon tarina - Menestyksen nälkää, riskejä, uskonsotureita

1.5.2019 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Tuukka Temosen ohjaama elokuva herättää henkiin myös legendaarisen tv-show'n Hyvät, pahat ja rumat.

Valmentaja

Leffajuliste Filmikamari


Ohjaaja Tuukka Temosen toinen pitkä draamaelokuva on elämänkertaelokuva karismaattisen liikemies-mediapersoona Jari Sarasvuon (Mikko Nousiainen) noususta, uhosta ja tuhosta.


Se avaa katsojalle maailman, missä raha tuo valtaa, naiset ovat kauniita ja ystävyys ostettavissa. Elokuva kertoo myös tarinan pienestä isän jättämästä pojasta, joka juoksee elämäänsä läpi etsien menestystä, huomiota ja omaa miehuuttaan.


Valmentaja

Mikko Nousiainen on Jari Sarasvuo. Kuva: Filmikamari


Päähenkilö innostuu, tekee ja saa osumia niin omassa yrityksessään kuin julkisuudessakin. Hän kasvattaa pankkitilin saldoa yritysvalmentajana – hieman kyseenalaisillakin metodeillaan. Aina menestys ei tuo mukana onnellisuutta, eikä välttämättä raha riitä täyttämään elämän tyhjiöitä.


1990-luvun ja 2000-luvun hulluina vuosina Sarasvuo muuttuu mediapersoonasta valmennusguruksi, jonka lähipiiriin kuuluu kiisteltyjä henkilöitä, kuten Jussi Parviainen (Tatu Sinisalo).


Valmentaja

Elokuva herättää eloon legendaarisen tv-show'n Hyvät, pahat ja rumat. Simo Rantalainen (Jarkko Lahti) ja Jari Sarasvuo ( Mikko Nousiainen). Kuva: Filmikamari


Elokuva sai hyvin moninaisen vastaanoton. Pääosissa: Mikko Nousiainen, Jukka Rasila, Jaana Saarinen, Iiro Panula, Riku Nieminen, Tatu Sinisalo. Ohjaus: Tuukka Temonen. (111')


Valmentaja (7) Nelonen pe 3.5. klo 21

Jäikö leffa näkemättä? Katso uusinnan ohjelma-aika Telsu.fi


Näin tehtiin Valmentaja -elokuva (7) Nelonen su 28.4. klo 16

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Elokuvan Making of avaa nimiosan esittäjän Mikko Nousiaisen sekä Tuukka Temosen ajatuksia elokuvan syntyprosessista. Minkälaista on tehdä elokuvaa elävästä legendasta ilman, että esikuva itse osallistuu elokuvan tekoon lainkaan? Entä miksi tällainen elokuva haluttiin tehdä?

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat