Reseptit

Kasvispiirakka

Kasvispiirakka saa mehevää makua tomaatista, basilikasta ja fetasta. Nauti pikkuateriana salaatin kanssa!

Kasvispiirakka
55 minPiirakkavuoka

Ainekset

  • Taikina
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 125 gvoita tai margariinia
  • ½ dlvettä
  • Voiteluun
  • voita, margariinia tai öljyä
  • Täyte
  • ½punasipulia
  • 3tomaattia
  • puoli ruukullista basilikaa
  • 200 gfeta-juustokuutioita
  • 1 prkcrème fraîchea
  • 150 gjuustoraastetta
  • 3kananmunaa
  • ¼ tlmustapippuria
  • suolaa

Valmistus

  • Nypi rasva ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Painele taikina voideltuun uunivuokaan pohjalle ja reunoille.
  • Kuutioi sipuli, tomaatit ja basilika. Levitä taikinapohjalle feta-palojen kanssa. Sekoita kulhossa crème fraîche, juustoraaste, kananmunat ja mausteet. Kaada täyte vuokaan.
  • Kypsennä 175 asteessa 30-35 minuuttia.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat