Reseptit

Kantarellikastike

Kantarellikastike on loppukesän upea sesonkiherkku, jonka teet myös pakastesienistä. Kokeile lohifileen tai pihvien kaverina.

Kantarellikastike
35 minPaistinpannu, 5 hlölle

Ainekset

  • 1 lkantarelleja
  • 2 rklvoita
  • 1iso sipuli
  • 4 dlkuohukermaa
  • ½ tlsuolaa
  • ¼ tlvalkopippuria

Valmistus

  • Puhdista ja pilko kantarellit.
  • Sulata rasva paistinpannussa ja lisää hienonnettu sipuli. Anna hieman ottaa väriä. Lisää sienet ja paista, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.
  • Lisää lopuksi kerma, suola ja pippuri.
  • Anna kastikkeen kiehua, jotta neste kiehuu vähän kokoon.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat