BlogitTietovisatVaihtoautotSanakirjaTV-ohjelmatTV-tietovisa
Televisio

Kansainvälinen menestyssarja Narcos nyt tv:stä - Huumeparoni Pablo Escobarin nousu ja tuho

Narcos-tv-sarjan ensimmäinen kausi käsittää kymmenen jaksoa ja se on kuvattu autenttisilla tapahtumapaikoilla Kolumbiassa v. 2014.

6.1.2020 klo 7:00

Narcos

Pablo Escobar on yksi aikamme kuuluisimmista huumeparoneista. Sarjan pääroolissa Wagner Moura. Kuva: NelonenKansainvälisesti palkittu amerikkalainen rikossarja Narcos alkaa 1970-luvun lopulta, jolloin kolumbialainen salakuljettaja Pablo Escobar (Wagner Moura) aloitteli kokaiinin tuotantoa ja huumeen vaikutukset alkoivat vasta paljastua. Escobar ei tyytynyt paikallisiin markkinoihin, vaan salakuljetti kokaiinia Miamiin. Kokaiini sai Yhdysvalloissa hyvän vastaanoton ja sai osan amerikkalaisista hullantumaan.


Tv-sarjassa kerrotaan tarinaa huumepoliisi Steve Murphyn (Boyd Holbrook) näkökulmasta. Murphy kiinnostuu Escobarin nopeasti kasvaneesta liiketoiminnasta ja lähtee jahtaamaan kokaiinikuningasta Kolumbiaan. Samalla Murphy päätyy itsekin Escobarin tappolistalle.


Narcos

Huumepoliisi Steve Murphy (Boyd Holbrook) jahtaa huumekauppias Escobaria. Kuva: Nelonen


Sarja perustuu todellisuuteen huumeparoni-Escobarin elämästä. Sarjassa seurataan myös Medellínin kartelli sekä Yhdysvaltojen huumepoliisi DEA:n agentteja. Eka tuotantokausi käsittää kymmenen jaksoa ja se on kuvattu Kolumbiassa vuonna 2014.


Kausi 1. Jakso 1/10. Uuden ajan alku. Kolumbialaisen Pablo Escobarin salakuljetusbisnes lähtee uusille urille. DEA-agentti Steve Murphy liittyy huumeiden vastaiseen taisteluun Kolumbian Bogotássa.


Narcos 1. kausi alkaa Nelosella ke 8.1. klo 22.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Narcos
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat