TietovisatBlogitTV-ohjelmatSanakirjaVaihtoautotTV-tietovisa
Televisio

Kännissä läpällä heitetty idea! Uudessa aussi tv-sarjassa aikuiset sinkut muuttavat kimppaan

7.7.2020 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Rento Kimppakämppä tv-sarja kertoo sinkkuaikuisista, jotka saavat ystävänsä hääjuhlissa muutaman drinkin jälkeen idean muuttaa yhteen.

Kimppakämppä

Yhteisen ystävän hääjuhlassa sinkut istutetaan samaan pöytään. Ja kuinkas sitten käykään... Kuva: Yle KuvapalveluUusi australialainen draamakomediasarja kertoo viidestä sattumalta kohtaavasta miehestä ja naisesta, joilla ei ole oikein mitään yhteistä. Paitsi yksi pikkujuttu: he kaikki ovat sinkkuja.


Ainsley, Harry, Liz, Ben ja Lachlan tapaavat toisensa yhteisen ystävän hääjuhlassa sinkuille tarkoitetussa pöydässä. Illan aikana viini virtaa ja juttu luistaa yllättävän helposti. Vertaillessaan yksinelävän karuja elämänkokemuksia pöytäseurue saa kuningasidean: miksi kärvistellä yksin, kun sitä voi tehdä myös yhdessä!


Kimppakämppä

Kämppikset Hugh Sheridan (Lachlan), Kat Stewart (Liz), Roy Joseph (Harry), Katie Robertson (Ainsley), Doris Younane (Heather), Stephen Peacocke (Ben). Yle Kuvapalvelu


Häiden aikana vitsinä ilmoille heitetty ajatus yhteisestä talosta muuttuu todeksi, kun porukka lähtee seuraavana päivänä talokaupoille. He päättävät yhdistää omaisuutensa ja ostaa kimpassa kokonaisen omakotitalon, jossa on jokaiselle yksi makuuhuone. Alku näyttää lupaavalta, mutta kuinka nämä varsin erilaiset tyypit tulevat toimeen keskenään ja yhteiselämä lähtee sujumaan?


8 jaksoa per kausi. Australia 2019.


(Five Bedrooms)


Kimppakämppä Yle TV1 alkaen keskiviikkoisin 8.7. klo 22.05

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiAsiasanat: Kimppakämppä
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat