Reseptit

Kaneliässät

Kaneliässät on lapsuudesta tuttu leivonnainen. Maistuu maitolasillisen tai kahvin kanssa.

Kaneliässät
45 minUunipelti, 60 kpl

Ainekset

  • 200 glaktoositonta voita
  • 2 dlsokeria
  • 2kananmunaa
  • 4 ½ dlvehnäjauhoja
  • 2 tlleivinjauhetta
  • Kaneli-sokeriseos pinnalle:
  • 3 tlkanelia
  • 3 rklsokeria

Valmistus

  • Lisää sokeri huoneenlämpöiseen voihin, vatkaa. Vatkaa munat joukkoon niin, että seos jää kuohkeaksi. 
  • Lisää jauho-leivinjauheseos ja sekoita tasaiseksi.
  • Laita taikinaa pursottimeen ja pursota 10 ässiä pellille leivinpaperin päälle.
  • Sekoita sokeri ja kaneli keskenään ja ripottele ässien päälle.
  • Paista 175 asteisen uunin keskitasolla n. 15 min.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat