Reseptit

Kanawokki

Kanawokki pyöräytetään wokkipannussa. Käytä lihan tilalla esimerkiksi äyriäisiä, papuja, halloumia tai tofua.

Kanawokki
30 minWokkipannu, 4-6 hlölle

Ainekset

  • öljyä
  • 300 gkanan fileesuikaleita
  • mustapippuria
  • 200 gporkkanaa
  • 1sipuli
  • 3valkosipulinkynttä
  • ½parsakaali
  • ½kukkakaali
  • 2 rklinkivääritahnaa
  • 2 dlvettä
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 3 kplnuudelilevyjä

Valmistus

  • Kuumenna tilkka öljyä wokissa ja paista fileesuikaleet.
  • Pese ja kuori porkkana ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja pilko sipulit. Pese ja pilko parsa- ja kukkakaali.
  • Lisää edellä silputut ainekset pannulle kanan sekaan, lisää inkivääritahna. Paistele noin kymmenen minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  • Lisää vesi, soijakastike ja nuudelit. Peitä kannella. Anna kiehua hiljalleen, kunnes nuudeli on kypsää.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat