Reseptit

Kanakeitto

Kanakeitto saa makua freesauksesta. Nauti höyryävän kuumana. Vinkki: ruokakerma tuo keittoon täyteläisyyttä.

Kanakeitto
30 minKattila, 6 hlölle

Ainekset

  • 400 gbroilerifileesuikaleita
  • 1sipuli
  • 6perunaa
  • 2porkkanaa
  • 3kanaliemikuutiota
  • 1sitruunan mehu
  • 1½ lvettä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • öljyä
  • Pinnalle:
  • persiljasilppua

Valmistus

  • Kuori ja silppua sipuli. Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat.
  • Freesaa kevyesti öljyssä sipuli ja broilerifileesuikaleet. Lisää pannulle porkkanat ja perunat. Laita kaikki aineet isoon kattilaan.
  • Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada maustunut vesi kattilaan. Lisää liemikuutiot ja sitruunamehua sekä vettä tarvittaessa.
  • Anna kiehua, kunnes juurekset ovat kypsiä. Kuumenna keitto ja mausta. Voit lisätä suolaa ja mustapippuria. Koristele keitto persiljasilpulla.
  • Vinkki: Voit lisätä lopuksi keittoon pari desia ruokakermaa.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat