VaihtoautotSanakirjaTietovisatTV-tietovisaBlogitTV-ohjelmat
Televisio

Kaipaatko pe-iltaan jännitystä? Tämä K-16 sarja tempaa mukaansa - Huonoa ainesta starttaa

14.2.2020 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Huonoa ainesta -tv-sarja vie Uuteen-Seelantiin. Mitä tapahtuu, kun käärme ui paratiisiin ja arvostetun lääkärin tarkoin varjeltu salaisuus on vaarassa paljastua?

Huonoa ainesta

Jännityssarjan päärooleissa näyttelevät Jodie Hillock ja Matt Minto. Kuva: Yle KuvapalveluUuden uusiseelantilaisen jännityssarjan päähenkilö, Simon Lampton, on arvostettu synnytyslääkäri ja perheellinen mies, jolla on upea vaimo ja kaksi ihanaa teinitytärtä. Simonin vaimo Karen seisoo miehensä rinnalla rakastaen ja kunnioittaen. He asuvat arvostetulla asuinalueella ja nauttivat elämästään.


Hyväsydämisenä pidetty lääkäri on hiljattain tarjonnut kodin isoveljelleen Fordille. Veli ei ole onnistunut aivan yhtä hyvin elämässään, ja nyt hän on muuttanut asumaan tilapäisesti Simonin ja tämän perheen luokse.Huonoa ainesta

Perheidylliä: tytär Elke (Madeleine McCarthy) ja isä Simon (Matt Minto). Kuva: Yle Kuvapalvelu


Kun Lamptonin naapurustossa tapahtuu raaka murha, eikä se jää ainoaksi tässä hyväosaisten lintukodossa, kaikki jäljet näyttävät viittaavan yhteen ja samaan ihmiseen, Simon Lamptoniin.


Onko Simon säälimätön tappaja vai viaton uhri? Millaisia salaisuuksia hänen menneisyytensä kätkee ja miten niiden paljastuminen vaikuttaa hänen läheisiinsä? Minkälaiseen valheiden verkkoon poliisi tutkinnassaan törmää?


Huonoa ainesta

Ongelmia paratiisissa? Vaimo Karen (Jodie Hillock) valmiustilassa. Kuva: Yle Kuvapalvelu


(Bad Seed, S1, Uusi-Seelanti 2019)


Huonoa ainesta (16) Yle TV1 pe 14.2. klo 22.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Asiasanat: Huonoa ainesta
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat