Televisio

Jymy-yllätys: Yksityisyydestään tarkka Mikko Leppilampi esittelee rakkaan läheisen Maria Veitolalle

6.11.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Yökylässä Maria Veitola pääsee tutustumaan Leppilammen Westendin kotiin ja ajatuksia vaihdetaan mm. porekylvyssä.

Yökylässä Maria Veitola

Tervetulohalaus Leppilammelta Veitolalle. Kuva: MTV3


Mikko Leppilampi on suomalainen juontaja, näyttelijä ja laulaja, joka nähdään tv:ssä mm. Tanssii Tähtien Kanssa - ja Jahti-ohjelmissa. Leppilampi työllistää itsensä monenlaisissa esiintyjän hommissa ja juontajan hommat ovat sopineet hänelle viime aikoina erityisen hyvin.Mies on myös näyttelijä, joka on tehnyt vakuuttavaa työtä heti uransa alusta asti, sillä hän voitti v. 2004 parhaan miespääosan Jussi-palkinnon heti ensimmäisestä elokuvaroolistaan Helmiä ja sikoja -elokuvassa.


Leppilammen menneisyydestä löytyy myös suoran Euroviisut-lähetyksen juontaminen yhdessä Jaana Pelkosen kanssa yli 100 miljoonalle katsojalle Lordin voitettua Euroviisut.


Yökylässä Maria Veitola

Mikko Leppilampi, Maria Veitola ja Mikon sisko Elisa Leppilampi. Kuva: MTV3


Leppilampi ei ole avannut henkilökohtaista elämäänsä julkisuudessa kovinkaan paljon. Se tiedetään, että mies on ollut naimisissa Emilia Vuorisalmen kanssa ja heillä on yksi tytär. Leppilampi on myös gospel-muusikko Jukka Leppilammen poika.


Nyt on aikamoinen jymy-yllätys, kun Leppilampi haluaa tutustuttaa Veitolan ja katsojat rakkaaseen läheiseensä, pikkusiskoonsa Elisaan. Siskoa ei ole nähty lehtien palstoilla. Sisko ja sen veli ovat "kämppiksiä", sillä he asuvat yhdessä.


Lisää yllätysmomenttia saa aikaan se, että Mikko Leppilampi päästää kamerat ja toimittajan omaan, hulppeaan Westendin kotiinsa. Westend on tunnettu rikkaiden asuinalue Espoossa ja pääsemme kurkistamaan, millaista Leppilammen kodissa oikein on.


Yökylässä Maria Veitola

Maria Veitola ja Mikko Leppilampi nauttivat olostaan kilistellen ulkoporealtaassa. Kuva: MTV3


Kausi 5, 6/10. Mikko ja Westend-unelma. Maria vierailee Espoossa Mikko Leppilammen kodissa. Porealtaassa keskustelut syventyvät seurusteluun ja parisuhteisiin.


Yökylässä Maria Veitola MTV3:lla torstaisin klo 21.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat