Reseptit

Juusto-pekonipiirakka

Juusto-pekonipiirakka on tuhti purtava, joka sopii erinomaisesti herkkuhetkiin!

Juusto-pekonipiirakka
55 minPiirakkavuoka

Ainekset

  • Taikina
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 125 gvoita tai margariinia
  • ½ dlvettä
  • Voiteluun
  • voita, margariinia tai öljyä
  • Täyte
  • 150 gpekonia
  • 200 gjuustoraastetta
  • 1 prkcrème fraîchea
  • 3kananmunaa
  • ¼ tlmustapippuria
  • suolaa

Valmistus

  • Nypi rasva ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Painele taikina voideltuun uunivuokaan pohjalle ja reunoille.
  • Paloittele pekoni ja paista se rapeaksi. Valuta rasva pois ja lisää joukkoon juustoraaste. Levitä seos uunivuokaan. Sekoita kulhossa crème fraîche, kananmunat ja mausteet. Kaada täyte vuokaan.
  • Kypsennä 175 asteessa 30-35 minuuttia.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat