VaihtoautotLeffatietovisaTietovisatBlogitTV-ohjelmatSanakirja
Elokuvat

Julia Roberts, Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Kate Hudson... - Katso äitienpäivän leffavinkit

12.5.2019 klo 6:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Nauris.fi valitsi kolme leffaa, joiden parissa viihtyy.

Bad Moms


Äitienpäivä on hyvä viettää rennosti vaikkapa leffan äärellä. Cin, cin!


LEFFA 1: Bad Moms

Bad Moms

Huonot äidit eli näytteljät Kristen Bell, Mila Kunis ja Kathryn Hahn irrottelemassa. Kuva: Liv


Amy Mitchellin (Mila Kunis) elämänsä näyttää olevan täydellistä: onnellinen avioliitto, ylisuorittavat lapset, kaunis koti ja 365 hyvää hiuspäivää vuodessa. Hän leipoo koulun myyjäisiin ja on mukana kaikissa mahdollisissa vanhempainkomiteoissa töidensä ohella. Amy huolehtii myös työstään ja miehestään. Ja hän saa sen näyttämään helpolta.


Mutta pinnan alla Amy on romahtamaisillaan. Liikaa töitä, liikaa velvollisuuksia ja liikaa univelkaa. Miksi raataa, kun arvostustakaan ei juuri saa? Mitä tapahtuisi, jos hän tekisi vaihteeksi juuri mitä itse haluaa? Tympääntyneenä Amy yhdistää voimansa kahden muun ylistressaantuneen äidin kanssa ja alkaa kapinoida. Kerrankin nämä äidit nauttivat vapaudesta, hauskanpidosta ja hemmottelusta!


Bad Moms (12) Liv su 12.5. klo 16

Jäikö leffa näkemättä? Katso uusinnan ohjelma-ajat Telsu.fiLEFFA 2: Mother's Day

Bad Moms

Julia Roberts ja Jennifer Aniston saman pöydän ääressä äitiyden kriiseilyssä. Kuva: Liv


Sandy (Jennifer Aniston) on eronnut hiljattain ja havaitsee itsetuntonsa rakoilevan ex-puolisonsa uuden, nuoremman ihastuksen astuttua äitipuolen asemaan. Onko hän korvattavissa äitinäkin? Miranda (Julia Roberts) on suosittu tv-juontaja ja uhrannut perhe-elämän uralleen - kunnes hänen teinivuosinaan adoptioon antamansa tytär ilmestyy tutustumaan äitiinsä.


Jesse (Kate Hudson) rakastaa etnistaustaista miestään niin paljon, että on katkaissut välinsä rasistiseen äitiinsä - jopa niin perusteellisesti, että on kertonut miehelleen äitinsä olevan kuollut. Bradley (Jason Sudekis) on leskeksi jäänyt kahden tyttären yksinhuoltajaisä, joka joutuu elämään lapsiensa kanssa ensimmäisen äitienpäivän ilman vaimoaan.


Haikeanromanttinen komedia seuraa erilaisia äitejä ja monenlaisia kriisejä äitienpäivän lähestyessä.


Mother's Day Liv su 12.05. klo 21

Katso uusintojen lähetysajat Telsu.fiLEFFA 3: Lara Croft Tomb Raider: Elämän lähde

Bad Moms

Angelina Jolie on Lara Croft. Kuva: Hero


Arkeologi ja seikkailija Lara Croft (Angelina Jolie) jäljittää Britannian tiedustelupalvelun pyynnöstä legendaarista Pandoran lipasta. Hänen tehtävänään on tuhota suuruudenhullun tiedemiehen Jonathan Reissin (Ciaran Hinds) tuhoisat suunnitelmat. Aisaparikseen Croft kiinnittää entisen rakastettunsa, taitavan, mutta epäluotettavan palkkasoturin.


Yllätyksiä tulviva seikkailu etenee kolmella mantereella Kreikasta Hongkongin kautta Keniaan. Tarinankuljetuksen vauhdista vastaa tiivistunnelmaisen toiminnan ekspertti, Speed-ohjaaja Jan de Bont.


Lara Croft Tomb Raider: Elämän lähde (Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life) Hero su 12.5. klo 18.45

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat