BlogitSanakirjaTV-ohjelmatVaihtoautotTV-tietovisaTietovisat
Televisio

Jukka Hildénin pahin pelko toteutuu vaimon edessä: “Kyllä se varmaan mulle vähän naurahtaa...”

6.9.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Tanssii Tähtien Kanssa starttaa ja Jukka Hildén pääsee tanssimaan suoraan lähetykseen su-iltaisin.

Tanssii Tähtien Kanssa

Jukka Hildén on harrastunut nuorempana taistelulajeja, joissa piti muistaa koreografiat ja se on ollut miehen elämässä lähimpänä tanssia. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiDuusoneista, Suurmestarista, Possesta ja pohjalaisuudesta tunnettu Jukka Hildén tanssii Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelmassa tänä syksynä yhdessä opettaja Katri Mäkisen kanssa. Hildén lähtee leikkiin uhomielellä:


- Kun mä jotain teen, niin aitaa kaatuu. Pistän aina itseni likoon. Nyt haluan haastaa itseni ja mennä epämukavuusalueelleni, että mihin musta oikein on. Katri on Suomen paras coutsi, niin hyvillä mielin oon taistossa mukana. Nyt pistän itseni todella likoon, Hildén uhoaa pohjalaisella otteella.


Tanssii Tähtien Kanssa

Ope-Katri Mäkinen ja oppilas-Jukka Hildén. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Jukka Hildén on tehnyt monenmoisia temppuja ja stuntteja, joissa ei ole puuttunut vaarallisia tilanteita, eikä onnettomuuksia. Mutta tanssimista Hildén ei ole harrastanut.

- Tanssiminen ja stand up koko kansan edessä ovat todellakin epämukavuusalueelle menemistä. Meillä Pohjanmaalla on painihippaa ja puukkotanssia, itse oon veivannut laatikkotanssia. Jos ei ole tullut liian montaa aivotärähdystä, voin ehkä muistaa nämä liikesarjat.Jukka Hildénin vaimo Chachi on tanssija, jolla on huimat 1,7 M seuraajaa Instagramissa. Minkälaisia neuvoja saat kotona?

- Kyllä se varmaan mulle vähän naurahtaa välillä ja se toimii motivaattorina, Hildén velmuilee.


Jukka Hildénin perhe on täysillä mukana miehen projekteissa. Tässä vaimo Chachi ja tytär Sophia Rose TTK-lehdistötilaisuudessa:Vaikkei Hildén tunnustaudu tanssimieheksi, onko joku tanssi jäänyt omassa elämässä henkilökohtaisesti mieleen?

- Tanssittiin meidän häätanssi revontulien alla Lapissa igluissa ja biisi oli “Stand by me”. Se lähti hetken mielijohteesta, ihan improvisaationa, Jukka Hildén kertoo elämänsä tärkeästä tanssista.


Tanssii Tähtien Kanssa MTV3 su klo 19.30.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiLue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat