SanakirjaLeffatietovisaTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitTietovisat
Televisio

Jenni Kokander säikähti ulkomailla - Tiukka ohje miehelle: ”Mieti tarkkaan, mikä on mulle kivaa!”

28.9.2019 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Kokander vetää uutta Huuma-ohjelmaa, jossa yleisö ja ehkä juontajatkin tulevat yllätetyiksi.

Huuma

Jenni Kokander on tuttu Putouksesta, Risto Räppääjä -elokuvasta ja Makumuistoja-ohjelmasta. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Jenni Kokander on vahvasti mukana uudessa Huuma-viihdeohjelmassa, jossa pyritään yllättämään ihan tavallisia suomalaisia. Palkinnot ovat messeviä mm. tuhansien matkalahjakortteja.


Suorat lähetykset voivat olla haasteellisia kokeneillekin esiintyjille. Mutta mitä tapahtuu, kun tv-kameran linssi sieppaa ihan tavallisen ihmisen ja hänen reaktionsa?

- Me ei voida koskaan tietää, miten yllätetty reagoi. Kyllä se on tosi kutkuttavaa jokaisen yllätyksen kohdalla, että mitä reaktioita tulee.- Olen ehkä paras ihminen tähän ohjelmaan, sillä mun epävarmuuden sietokyky on täys nolla. Tosin mun omat polttarit oli kyllä käänteentekevä juttu. Tiesin, että en pysty niihin mitenkään vaikuttaa, mutta se olikin maailman ihanin päivä, yksi maailman parhaista päivistä, Kokander selittää.


Huuma
Jenni Kokander juontaa suoraa Huuma-ohjelmaa yhdessä Ernest Lawsonin ja Roope Salmisen kanssa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Huumassa myös juontajat voivat päästä “nauttimaan” yllätyksistä. Kokander paljastaa, että pieni vainoharhaisuus yllätysten suhteen on vallannut mielen.

- Oltiin ulkomailla keväällä ja kone oli 12 tuntia myöhässä. Olin ihan varma, että tämä on nyt se yllätys. Että missä on Roope ja missä on Erkku?, Kokander naurahtaa.


Mutta ei huolta, fiksu nainen on pyrkinyt turvaamaan selustansa. Kokander on informoinut ja briefannut oman miehensä mahdollisten yllätysten varalle.

- Oon sanonut mun miehelle, että jos ne soittaa tuotantoyhtiöstä, niin sit mieti tarkkaan, mikä on mulle kivaa!, näyttelijä puuskahtaa puolitosissaan.


Huuma MTV3:lla la klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat